High on life.

Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work)

Har klippt mig!

Idag hade jag en kort skoldag, slutade 14.10. :D Vi såg på en instressant film på historian, om USA var först med att landa på månen eller inte. Jag åkte ner på stan efter att vi hade slutat och fixade lite ghhhhreehjjor och klippte mig. Det vart mycket kortare, men det behövdes tydligen. ;D Jag tog även om mitt hål som jag hade längst upp på höger öra, för det förra blev inte så bra, men nu blitte jag jävligt nöjd! :):):) Har nu sett Lejonkungen med Liam, men det laggar så vi får se om det blir någon fortsättning. :P
KRAM HEJDÅ!

I LOVE DISNEY!

Disney är något av det finaste och bästa jag vet. Jag älskar Disney. Det är vacker, askul, fint och välgjort. Musiken är också underbar!!!
Céline Dion & Peabo Bryson – Beauty And The Beast (OMPST) - Duet with Peabo Bryson
preach it, sister
:D
<3
Tarzan :)

NEVER. GIVE. UP.

Nick Vujicic har inga ben och inga armar, men han är lycklig ändå. Ens egna funderingar, rädslor och motgångar är ingenting alls jämfört med hans, han ger mig inspiration till att bli bättre. Man ska aldrig ge upp. Han har helt rätt i det han säger, man ska vara tacksam för det man har, inte för det man inte har. Otroligt mäktig människa, så stark.

HON TAR I. GRYMT.


COVER.


HAHAHA CORY


Latin

Alis volat propriis – "Hon/han/den/det flyger med egna vingar"

It gets better!


Till mormor.


Jävulskt cool kille alltså.

Sjukt gullig och störtskön!

Första dagen på gymnasiet. (:

Naturvetenskap, Midgårdsskolan.
Jag har 40 stycken personer i min klass! Så KUNGLIGT. :D Jag träffade otroligt fräna människor idag. Alla verkar väldigt trevliga och det känns skitbra. Vi började dagen i Valhalla, i mitten av själva skolan skulle man kunna säga. Där så fick vi information om personalen på skolan och så lyssnade vi på ashärlig akustisk musik av Sandra och Alex som skulle börja musiktrean (tror jag). Sedan fick vi lite mer info men blev sedan skickade klassvis till våra hemklassrum.
När jag väll kom in dit så satt det lite mer än 30 människor som jag inte kände igen där. Jag tycker det var skitbra, för då fåck jag lära känna nya människor. Hemskt men sant, jag har fortfarande inte hunnit prata med alla än...
Vi fick information från våra älvor (mentorer) och så lekte vi och speeddatade (snyyyggt ord).
Jag har varit spänd och förväntansfull, och igår och imorse blev jag faktiskt nervös, det brukar jag inte bli förutom när jag ska uppträda. Frukosten bestod av bara en macka för den andra som jag hade gjort i ordning ville helt enkelt inte ner... xD Jag ser då fram emot att få tillbringa mer tid med min nya klass!
Vi åt lunch på vildmannen, gjorde en tävling och så fick vi våra busskort. Sen gick vi hem. Det blev en kortfattad historia det här. Lika bra det. :) Jag har i alla haft en rolig dag med otroligt mycket namn och nya ansikten och spännande personligheter!
Hur gick det för er andra på första skoldagen? :D20.30 gäller det!!!

Gäspar skitmycket nu... med andra ord, jag är nervös. Jag gillar verkligen låtarna jag ska uppträda ikväll och det är så roligt att sjunga dom. Men lite nervös är jag faktiskt.
20.30 i Döbelns park (bredvid kyrkan) ska jag sjunga på scen, heelt alone. Blir fränt.

/ Paulina

Vad är orden om de inte betyder något när du säger dem?


The sommarlov is ending.........MEEEEn!

Låg i soffan idag och såg Glee några timmar, sedan hade Tim (från början pappa) en fanatisk idé om att åka med moppen någonstans. Vilket slutade till Ronald McDonald's ställe. Kan för övrigt delge att jag ska uppträda på lördag. På Höstrock, på stan, i Döbelns Park. Kommer jag vara nervös, ja. Kommer det bli kul, ja.  :):):):)

Bild från Skolavslutningsfestivalen.

Comic.

Ska definitivt pröva det här någon gång! Det blir ju ascoolt!
Tjenis!

MER ÄN MÄKTIGT.

Den här mannen har BALLS OF STEEL.

INTE NÅDIGT BRA - VIKA GOES WILD


Coolt.

John Mayer – Who Says


<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.11NXC/bT*xJmx*PTEzMTI1NjA2OTE4NTAmcHQ9MTMxMjU2MDY5NDE*NCZwPTEzNzYxNDAxJmQ9c2NyZWFtY3V*ZS5jb2*mZz*xJm89MzM4/NDA5M2U1Nzk4NDZhMGJiOTg3MjhhZDYyMWU*YTU=.gif" /><a href="http://www.cherrybam.com/screamcute/index.php" title="Animated Graphics" target=_blank>
<img src="http://www.sadmuffin.net/screamcute/graphics/graphics-animated/animated-047.gif" border=0></a>
<br><a href="http://www.cherrybam.com/screamcute/animated-graphics.php" target=_blank title="Animated Graphics"><b><font size=1>Animated Graphics</font></b></a> .


HAFFA ?

Ni som läser det här kanske har sett den här "gilla den här statusen så ger jag dig 2 alternativ att haffa mellan, du måste vara ärlig :)"-saken på facebook? Jag tycker att det är riktigt dåligt faktiskt, för då ska man alltså välja mellan två personer, på vissa ställen den som man tycker är snyggast och på andra helt enkelt en av dom två man helst skulle välja.
Det kommer ju alltid att bli någon som inte blir vald.
Och hur roligt kan det vara för den personen? Jag har nyss inte blivit vald och det tar bara en massa onödig tid, jag blev ju bortvald och då kanske också rankad som mindre värd än den andra personen, så kan jag tycka att det är jävligt onödigt och dumt. Jag orkar inte bry mig om det faktum att just jag inte blev vald men jag blir ändå besviken. Vilket energitjuveri!
Det är säkert många som inte menar med avsikt att såra någon eller att göra någon annan ledsen, men varför orkar man ens lägga ned tid på att ranka dom människor man tycker om mest, eller som man tycker är snyggast på internet? När man inte blir vald betyder det alltså att just den personen inte tycker att man är snygg eller så kanske man tänker att personen som då "haffat" inte är så mycket till en vän som svarar just så.
Man kan ju tänka efter vad konsekvenserna blir när man skriver och uttrycker sig om så oviktiga saker på Facebook, att vissa faktiskt inte vill ha med det där att göra. Jag sa aldrig att jag ville vara en att haffa mellan.
Jag tycker att det är väldigt underligt att vissa ungdomar ska behöva hålla på så här och ranka och betygsätta varandra, är det inte bättre att bara vara och finnas där i verkligheten för varandra?

RSS 2.0