Engelsk kärlek.

I gave you my heart. The rest is up to you. If you want me to run to you, then I'll come runing. Be proud of us and don't get mad when I'm jealous. It's hard for me to let you keep my heart when you don't live near. It's hard to trust you, not because of the person you are, but for only seeing you words on a computer screen... I need to hear your voice more often and I want you so badly I sometimes have hard times talking with you. I keep dreaming these happy dreams about us. And it's told that a dream is a wish your heart makes when your fast asleep. But the truth is, this is not a true Love story, this is real life. Love Paulina

la mosihca

olika sorters känslor och tankar till dessa låtar. leende, minnen och sist men absolut inte minst lycka ! kramar till er alla, ha en schhöön helg.

blögn

Håller på och fixar utseendet på min blogg! Ha tålamod, måste fixa det klart snart, men nu ska jag sova! Nattinatti!

Livet rullar på även om skolan börjat !

Första skoldagen idag var... lugn. Det kändes faktiskt ROLIGT (believe it or not) att börja skolan igen! Sista året i grundskolan (yeeeey)! Är inte alls nervös inför nationella, ska försöka ta det lungt med plugget. Inte stressa så in-i-helvetet. :) Känns däremot sorgligt att lämna 96:orna och mina bästa vänner behind när jag börjar gymnasiet och dom går i nian, men that's life.. :) Älskar livet måste jag bara säga! Jag är lycklig. <3 Kramar!

Bild på såna som får mig att må bra, och gör livet lättare att leva. Och myyyycket roligare!<3


äntligen.

Jag älskar när saker man gått och funderat på länge äntligen löser sig. :) Här kommer en härlig låt! :D Vet ej varför jag gillar den dock, :)

Alphabeat – Hole In My Heart

Tjenispenis

Jag vet, jag har bloggat nå så grymt lite på sista tiden men jag tänkte njuta det allra sista av sommarlovet. :) På måndag börjar ju skolan! Det känns bra faktiskt. Har ju hört att 8:an är värre än 9:an så jag hoppas det är sant. :) Jag börjar faktiskt se ljuset i tunneln!! Snart har jag gått ut grundskolan! I förrigår så hade jag en jättemysig kväll med Linda, Tora, Julia, Cicci och Lisa. Vi åt på kinaresturang, la bufféeéeéé. Asgott! Sen hyrde vi Fired Up! som jag sett en gång förut, grymt rolig film! Måste ses för den med humor. ;D Idag så har jag jobbat, det var kul! Det underlättar ju också när man har fantastiskt härliga och roliga arbetskamrater! Idag hare regnat, i löööv. Nämen, seriöst. Jag älskar regn! Det är sååååååååååå mysigt! :) Kramar!!

Fredrik's svensexa.

Det här gänget och den här videon får prata för sig själv. ;)

vackra !

Jag åkte till Fredrik & Maria's bröllop igår en snabbis för att överlämna filmen som jag suttit och kämpat med. I 5 timmar satt jag framför datorn för den laggade upp sig varannan kvart, dessutom var det hur fint väder som helst ute. -.-' Men det var det värt! Jag är jättenöjd med filmen, trots att det var ganska mycket tidspress. I alla fall, när jag kom till Flurkmark så stod alla och väntade på att brudparet och deras barn skulle komma åkandes i värstingåket, en riktigt snygg vit bil. ;D Sen kom dom och alla blev tysta och började fota och jag tror att alla i den stunden såg hur bra de passar ihop, och framför allt- de hör ihop! Maria & Fredrik, Fredrik & Maria, ni hör ju bara själva hur bra det låter. Det är så det är menat att det ska vara, de två! Jag fick uppleva en enorm glädje igår den lilla stunden jag var där, och det räckte gott och väl för att lysa upp min dag. Att få se två helt olika människor passa tillsammans som ett pussel för två bitar. Maria ler mycket och man ser på sättet hon kollar på Fredrik att hon älskar honom. Fredrik spanar ofta fortfarande in Maria i smyg, jag vet inte om han märker det själv, men såna som jag som brukar sitta och ta in allt runtomkring mig och som alltid kollar på allt och alla för att försöka få en uppfattning om hur de är & mår, så ser jag det. Fredrik & Maria tar hand om varann så bra, och så ödmjukt.
Så jag vill bara hälsa de:
Ni kommer klara er fantastiskt bra i framtiden, tillsammans. Även om ni bråkar så kommer ni lösa det. Ni är menade att vara tillsammans och att få se er med varann kan göra att man får ett leende på läpparna på grund av eran känslighet mot varann och då kan man gå och fundera på det länge, hur värdefull en kärlek kan vara. Tack för att ni gifte er så att vi andra får varje gång vi ser er.
Kram Paulina. <3


hejdå ummäää

Hejsan alla muppar där ute! Nu om exakt 21 minuter åker jag till Saitta! Jag har längtat nå så jävulskt. Jag sa hejdå till Pilgrens & papa and Tim och har gjort tre skivor som vi förmodligen ska lyssna på i bilen. Har just duschat och ska snart gå över till Linda och då bär det av! Jag älskar verkligen Saitta. Det är så otroligt mysigt där och man lever livet fullt ut! :D Det blir då 4/5 toasts. Sommaren för mig är inte helt complete utan Saitta! Vi har ju varit där flera gånger förut och aj löv it deer. Hoppas alla ni hare bäst, för det kommer jag ha med Linda! Kommer säkert få laxtrappa innan vi går och lägger oss, haha Linda du förstår. ;) Vilken insane humor...

Kram!


hottie of the day (oooohhh)

MITCH REINHOLT, MIN SMAK. DANGEROOOOOOOOOUS.

(han i mittn)

RSS 2.0