skorskorskor.

Jag har just kommit på att jag har mycket skor hemma! Jag har varit på hugget och köpt några nya nu på senaste tiden. Fast i och för sig, jag älskar skor. Jag brukar köpa skor på skopunkten och jag tycker dom har många väldigt fina dojjor! ;P Och nu har jag fått köpa-kläder-förbud eftersom jag har hur mycket som helst men i alla fall så köpte jag en lång väst/kofta och en ny t-shirt som jag ska ha senare. :) Lägger in bilder på mina skor nu! ( Har ju fler, men det här är dom nyaste. )

FAN JAG SOM SKULLE GÖRA MATTE !

 Härä en bild påh mäj åkk Agnessss nèr vi vaaar åkk åkthe snåvbård.

DET GÅR INTE ATT LÄGGA IN ANDRA BILDER NU, JAG FÅR DAMPPPPPPPPPPPPP.

Svenska,,

Hejsan, nu har vi svenska här i datasalen jag är klar med arbetet och tänker bara smita in på bloggen och blogga en liten stund. Hih, alla i klassen har damp på svenskan nu för det började med att någon hittade ett program med en röst som läser upp vad man har skrivit på Word. Ett exempel är: Maryam har jättestor näsa nästan lika stor som Jones. Konstig klass? Vikarien är liiite sad där framme vid tavlan, stackars henne. Linn, Agnes och Agnes är typ dom enda som jobbar idag. Pluggisar. Idag blire en najs dag för jag ska till tandläkaren och då ska jag få en bettskena för att jag alltid har ont i käkarna och för att jag typ biter i hop på natten. Det tar ju ett tag så jag ska fixa bettskenan och sen slutar vi tidigt och då åker jag till Prollis sen! :) Najjjjs, hejdå ska logga ut nu!

// Paulina :)

LIKA ?

Dom här två tjejjorna är ju något lika, eller var tycker ni ?

 
<-- Zoey Deschanel från filmen " Yes Man ".

 <-- Katy Perry

Kram Paulina, saknar dig redan.

tessie<3

Idag har jag gjort No-prov. Det var inte så himla svårt, kanske eftersom jag började plugga 2 veckor innan... x) Provet var sista lektionen och vi slutade 11.35 som alltid på fredagar. Det är asnajjs att sluta så tidigt. Sen när vi hade slutat så jag till prollis! :) (Prolympia) Det var jättekul där! :) Mattson tog min mössa, gos. -.- Haha, men Tessie råkade ut för en liten olycka. Sebbe hade med sig godis och han kastade ut det på golvet och Tessie åt typ upp allt hans godis, och eftersom dom hade idrott så kanske inte det var så lämpligt att äta godis, heh. Men sen hände det som jag visste skulle hända, Tessie fick en sockerchock. Det var inget nöje att se. x) Först blev hon hyperaktiv, sen så vart hon helt lojj. Haha, men jag måste komma tillbax dit någon gång. Jag hade skitkul. :) Tessie har ju störtskön klass! :D Bättre ön min cpklass. -.-' Jag ska sova över hos Tessie, så äre något så är det bara att slå numret till polisen, eftersom Tessie bor i ett fängelse. Inte kul, inte kul Jag skojja. :P Nu måste jag sluta för jag har för dålig humor för att skriva. x)

Godnatt,,

Jag tror jag är kär i dig, gullplutte. Kram Paulina.

 killen är söt nå jävust.

Tjena bloggen!

Hejsan hoppsan allihopa! Äntligen lov!! Superskönt. Jag ska inte göra så mycket på lovet, bara ta det lungt och åka lite snowboard och så. :) Vad ska ni göra ? Nu sitter jag och äter en polarbröds-macka med salami och dricker en fanta till :p vilken hejeda mig kombination. x) Jag är hímla less på min bloggdesign och är det någon som vill göra en ny design åt mig så får den gärna göra det! :) Jag har varit och ätit lunch hos farmor och farfar idag och jag fotade lite och så. :) Så jag ska lägga in bilder senare, då ska jag oxå lägga in en bild på mitt nya hål i örat. :) Har lånat massa böcker på bibblan som jag ska läsa under lovet, härligt! :) Har oxå köpt älsklingsfilmen High school musical 3. Så nu har jag alla tre filmer! ;D

Hejjåhå, hejdå :)

DU FINNS I MITT HJÄRTA! <3 ;*


RSS 2.0