SEXBEAST


KUGGhjulsprincipen.

SPOTTA I NÄVARNA!
 

Do it the romantic way.


WHAT IS AIR?!?!?!?!?!?!? XDXDXDXDXDXDXD

 

Sommarens ABSOLUTA höjdpunkt (i konsertväg).

Var att se Ed Sheeran live. Hela den kvällen blev så speciell. Det var många känslor och jag kände mig splittrad  efteråt. Jag var ledsen, glad och rörd. När jag såg honom så grät jag nästan hejdlöst. Det var inget jag hade tänkt göra, så blev det bara. Det var som att han nådde ut till något ställe inom mig som jag glömt.
 
Så fort jag hör låten Lego House nuförtiden så bildas det alltid tårar i mina ögon och hjärtat slår lite fortare. Så mycket påverkar hans musik mig.

Sommarens höjdpunkter, del 3 - Gröna Lund.

Gröna Lund är asroligt! Jag kunde inte känna mig nöjd förens jag åkte de "värsta" åkattraktionerna... Så jag åkte uppskjutet, fritt fall och tilt. 
 
Under hela min uppväxt har jag och min bror Tim försökt vinna såna hära enorma lådor fyllda med mjölkchoklad. Vi har slösat mycket pengar på att köpa de värdelösa brickorna och numren som aldrig lett oss till vinst. Men nu i år när jag, Liam och mamma körde den enda gången på Gröna Lund för i år så vann vi! 300 gram Daim senare så var jag och Liam lyckliga! Det kändes faktiskt riktigt roligt att äntligen var det vi som var de där jävlarna med vinsten i händerna!!!! Det var på tiden! ;)
 
The Pusher var ett okänt band för mig och mamma tills vi såg de på Grönan. Mamma och jag lyssnade på de på Spotify kvällen innan vi skulle åka dit och vi tyckte att de lät riktigt bra. Så vi blev taggade på att gå och se dem - det var ju trots allt helt gratis och vem visste om de var bra eller inte?
 
Så vi var på Grönan från att de öppnade tills de stängde och vi gick all-in. Åkte allt vi ville åka och på kvällen såg vi The Pusher. De var grymt bra! Efteråt tänkte jag ba; "Vilket jävla ös!!!". De rockade hela kvällen och verkade inte vilja sluta spela. Deras musikstil var rock blandat med pop. Sångaren hade asstark och rå röst, vilket jag gillade direkt. Ett tag in i spelningen insåg jag att pianisten John ser exakt ut som Robert Pattinson! Samma leende och rörelsemönster. Utseendet var inte heller att klaga på. ;) Så det var riktigt najs! Tummen upp för ett nytt grymt band i mina spellistor med tänkvärda texter och sköna beats - The Pusher!

Sommarens höjdpunkter, del 2 - Stockholm.

Stockholm är ju Stockholm. Jag tycker att arkitekturen är väldigt häftig och rustik! Sedan är stämningen helt annorlunda i våran huvudstad än här i Umeå. Stockholm är inte så tyst på kvällarna. The city never sleeps! 
 
Vi hade hotellet väldigt nära Stockholm Stadion och hörde därfor Summerburst utanför fönstret, vilket var riktigt coolt! Det är roligt att vara i Stockholm!

Sommarens höjdpunkter, del 1 - Junibacken i Stockholm.

Detta var bannemig magiskt.
 
Jag gick runt bland barn och vuxna för att se på Astrid Lindgrens fantastiska verk. Jag blev otroligt inspirerad till att göra en barnbok efter att ha sett många fina teckningar och texter av olika barnförfattare. Sagotåget var så rörande och helt underbart. Man åkte i en liten "vagn" med sitt sällskap, i mitt fall mamma och Liam och sedan bar det av in i en spännande värld bland miniatyrer från Emil i Lönneberga till Bröderna Lejonhjärta. Allt var så bra gjort och det kändes så verkligt. De minuter som man fick spendera i denna overkliga värld önskade man efter tågets slut att man kunnat få återuppleva någon gång ibland, då man kände att man behövde lite hopp och inspiration.
 
På Junibacken fanns det roliga och välgjorda shower/teatrar som alla fick titta på. De började vid olika klockslag och jag, mamma och Liam gick på alla vi hann med. De var mycket bra!!!
 
Hela Junibacken var en fantastisk upplevelse och allt var bra ordnat och välgjort!

CLEO.

Cleo på Klabböle Energicentrum. Asskön stil!
 

Ulrik. (L)

Såg nyss Ulrik Munther live i Klabböle. Så jädrans söt! Och så är han ju riktigt duktig på musik också.  Han är grym på gitarr och ända sedan jag hörde hans låt "Boy's Don't Cry" för första gången har jag gillat honom. Han levererade och sjöng så starkt att ådrorna på halsen utbucktades. Han var riktigt bra live! Otroligt gullig person!
 
Som ett litet barn ställde jag mig i kön för att få autograf och en kort pratstund med pojken. Han var jättetrevlig och jag fick autograf både på ett papper och på handen. OMGGGGGGGGG ULRIK MUNTHER HAR RÖRT MIG MED SINA TUNNA FINGERTOPPARRRRR!!!!! Hahaha, nä jag bara skojjar.... Men det är faktiskt sant. HAHA. Blev lite starstruck sekunderna innan det var min tur faktiskt...Jag tycker det var bra gjort av honom att komma till ett så fjuttigt ställe som Umeå och trots att flyget väntade så skrev han autografer till alla som stod i kön!
 
Jag sa: Du är jätteduktig! Sedan var våran lilla pratstund över. Söte pöjk!
 
Dessa låtar körde han;
Ulrik Munther – Boys Don't Cry
 
Ulrik Munther – Sticks And Stones
 
Ulrik Munther – King Of Our Days
 
Ulrik Munther – Soldiers
 
Ulrik Munther – Fake It
 
Ulrik Munther – Alburn Road
 
Ulrik Munther – Fool
 
 
(mina foton)

ONE DIRECTION och ED SHEERAN UPPTRÄDER IKVÄLL PÅ OS-AVSLUTNINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


All this - is pure beauty.

 
 
 
 
 

TRUE TALENT.

Det finns alldeles för få människor som genuint är duktiga på att sjunga. Som har talang. Demi Lovato är en talang rakt igenom. Hon är en av de få människorna i världen som faktiskt är duktig utan autotune och så vidare...Det är helt fantastiskt!Hon är så duktig. Man tycker ju att det borde vara ett krav att artister genuint är duktiga - inte att de är en ihopkokning av en massa autotuning och extra-backup vocals. Lyssna och njut - jag fick i alla fall rysningar över hela kroppen.
 
 
 
 
 

RSS 2.0