Jag har religionsprov på fredag.

Jag har två prov nästa vecka.

Nämen. Känns =Glad morsdag, mamma!


*MOWAH*


You got to live your life.

Jag måste få skriva om någonting fint. Det var ett tag sen.

Jag hade en helt fantastisk kväll igår. Det började med att jag tog moppen till Cajsa, jag hann tappa bort mig och komma på vart hon bodde. Jag körde runt på Ålidhem och letade fast jag visste att det inte var där. Haha. Sedan kom jag på hur jag skulle köra för att komma till hennes väg och då gjorde jag det. Jag for i bara skinnjackan, jeans och sneakers. Det var så himla skönt. Jag mådde bra av att få krypa ur de tjocka lager jag alltid brukar ha på mig.
Jag kom fram till Cajsa, ringde och sa att jag var där och hon var på g. Vi tog på oss hjälmarna medan solen försiktigt sken bland alla husen. Sedan körde vi iväg. Cajsa var skittaggad på att åka moppe vilket gjorde det ännu roligare att skjutsa henne. Vi körde genom korsningar och runda rondeller. Det luktade grillat i luften, som man ofta känner lukten av på sommaren.
När vi väl var på grisbacka skulle Cajsa guida oss till Adam. Det var en massa ombyggnationer så vi chansade liksom på vilka väggar vi trodde vi skulle köra. En man stoppade oss med röd flag (who does that?! XD) och sa att vi inte kunde köra på den vägen för att det var enkelriktat. Jag sa: "då backar vi!". När vi sedan skulle köra iväg säger mannen: "nää, jag bara skojjar.". Så då körde vi den vägen i alla fall, hehe. Cajsa förstod att vi var på rätt väg och vi kom fram till Adams hus.
Det var varmt ute och till och med vinden utstrålade värme, så då bestämde vi oss för att ta med oss plugget och sätta oss i lekparken. Saft och datorer fick följa med. Det var inte helt fel kan jag säga. Det var riktigt härligt. Vi jobbade sinsemellan, men hade för det mesta bara väldigt roligt. Jag skrattade mer än vad jag gjort på länge. Det kändes väldigt avslappnat och naturligt att sitta där i lekparken med solen i ryggen med dessa två människor.
När det blev lite kallare så gick vi in för att fortsätta jobba. Det gick väll lite sisådär... Haha, vi hade helt enkelt för trevligt tillsammans! Adams undulat kvittrade nere i vardagsrummet och gitarren plockades fram. Jag vet inte hur längesen det var jag hörde någon spela och inte heller hur länge sedan det var jag spelade. Adam visade sig i alla fall vara en master på gitarr. Riktigt duktig. Både jag och Cajsa satt där, mittemot honom, och lyssnade och kollade på när fingrarna flyttade sig längs banden. Det var jättefint.
Flera gånger under kvällen så sade jag och Cajsa att vi var tvungna att åka hem, men vi tog som aldrig tag i det. Det var så himla härligt att bara sitta där och lyssna på när Adam spelade. Det var stillsamt och lungt. I flera timmar satt vi där och gjorde detta. Spelade gitarr och lyssnade på Adam, kollade lite på power-pointen till vårat arbete och pratade. Det var en underbar kväll och jag mådde så bra!
Upprymda for jag och Cajsa sedan hem med moppen igen, lite innan tolvslaget. Så mysigt.

ACOUSTIC WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL.


SISTA RYCKET

Imorgon - nationella i engelska, redovisning om kloning.

Måndag - historiaredovisning om Romanov-familjen, svenskabokredovisning.

Tisdag - vanliga lektioner.

Onsdag - hörförståelse i engelska (?).

Torsdag - samhällsprov i statsskick.

Fredag - religionsprov om hinduism och buddhism.

LET'S GET THIS DONE !ANOMNYM = ?

Anonym om NOOOMI TJEJEN SER UT SOM DU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
skaffa bloggresponse :)
IP: 81.236.240.205
19 Maj, 17:17
Vem vill att jag ska skaffa det? Skriva gärna namn. :D

THE BEST THERE IS.

Steve Jablonsky – Cybertron
Steve Jablonsky – No Sacrifice, No Victory
Steve Jablonsky – Sam On The Roof
Steve Jablonsky – Optimus
Steve Jablonsky – Autobots
Steve Jablonsky – The All Spark

Inför franska nationella.

Sitter med Celina och taggar inför franska nationella. Vi ska snart ha muntliga tillsammans. Lyssnar på hennes ljuva stämma medan hon sjunger, så fint. Det känns mysigt.

Kära Turkiet, här är några bilder på dig!


.


Picture taken and edited by me.

Turkiet.

Jag saknar dig redan.

THIS GIRL HAS SO MUCH SWAG!

Cher Lloyd. Hon har så sjukt cool stil! Hon är ju för söt. Man blir så taggad, glad och inspirerad av hennes musik och hennes videor! THUMBS UP!


Otroligt.

Jag har alltid gillat Demi Lovato. Hon har verkligen vuxit de senaste åren. Hennes röst är helt fantastisk och hon verkar vara väldigt hängiven till sina fans. Jag beundrar hennes många olika sätt att använda sin röst på. De två första låtarna och den sista var underbara akustiska.

Change your life.


NOOOMI TJEJEN SER UT SOM DU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SNAAAAAAAART SÅÅÅÅÅÅÅ :D:D:D:D:D:D:D:D


HAHAH FAAN VAD COOLT!


Veckan går mot sitt slut....

Efter en riktigt tung vecka mentalt så känner jag att det känns bra. Jag tror att samhällsprovet var en stor del i varför det kändes så tungt, men det gjorde jag bort i morse! Det kändes jättejätteskönt och jag viftade med armarna och log för mig själv för att jag var så glad att det var över efteråt. Jag satt i en timma och fyrtiofem minuter och skrev 12 A4. Ojojoj.... Menmen jag har kämpat hårt i veckan så jag är glad att det är bortgjort och att det kändes så bra!
Jag kände mig bara allmänt glad idag! Hela veckan har jag bara pluggat inne i mitt rum och aldrig varit med någon kompis. Inte kul livsstil. Menmen bättre tider väntar!!! :DSVART VITT - SÅ OTROLIGT VACKER VIDEO.

Birdy är så vacker! Helt stunning!

One Man Disney Movie


Yeasternight.

Igårkväll var jag och la familia hos kusinerna för att Tina fyllde år. Det var väldigt kul. Vi åt god mat och jag fick verkligen leka av mig! Vi skrattade som bara den...
Jag, Tina, Tove och Thea spelade bordsspel och jag lärde mig Blokus. Vi var ute och gick med hunden. Det var pissväder ute - regn. Men det stoppade inte våra fantastiska idéer! Bara för att det regnar betyder inte det att man ska sitta inne och trycka! Vi bestämde oss för att gå ut i regnet med regnkläder och stövlar på för att hoppa i vattenpölar! Det var så härligt! Vi lekte tagen, sprang i regnet och kastade pinnar och kottar i älven. Hihi.
Efter att ha varit ute i ca 40 minuter så kom vi in (ganska blöööööta) och gick upp på övervåningen och spelade Tjuv & Polis. Sedan kom ännu en briljant idé - mörkerkurragömma! Så Tina täckte över fönstret uppe och sedan blev övervåningen helt nedsläckt. Det blev extra spännande med mörker. Jag letade och öppnade en dörr som stod på glänt och bakom den stod en blixtstill Tina. Satan vad rädd jag blev, hahah. Sedan tog vi mörkergömman till ännu en nivå - källaren. I källaren var det bokstavligen kolsvart. Det var skitkul. Att leka är verkligen underskattat! Man mår ju så himla bra av det!!! :D
Jag är så himla glad att jag har barnsinnet kvar!Jackass HP.


RSS 2.0