!

Klickade in på den här bloggen nyss via en annan, tänk så mycket man har att vara glad över! Har inte läst så mycket om Roxanna eller hennes liv men det märks att hon kämpar på. Roxanna har startat en egen insamling till Cancerfonden och hennes mål är att tjäna minst 10.000 innan den 19 december. Den 19 december är min födelsedag. Den 19 december var det datum som hon själv fick cancer, akut myeologiskt leukemi (blodcancer). En släkting till mig har dött av det och en annan släkting har det nu... Det är en fruktansvärd sjukdom. Om man har hopp så är det ju i alla fall en jävligt bra början!!! Kolla ni också, alla kan göra något.
http://sannassanna.blogg.se/category/roxannas-insamling-cancerfonden.html
Kram P.

17 - en låt du lyssnar på när du är lycklig

JAG HAR HITTAT EN SÅÅÅÅ JÄVLA BRA LÅT!!!!!!!!! Den BLIR jag aslycklig av, jag vill ba studsa runt och dansa. SKITbra är den! Det är Cee-Lo Green och sångaren i Fall Out Boy, Patrick Stump och några till. Patrick har så jävla bra röst. Men lyssna å njut nu!!
Cee-Lo Green, Brendon Urie, Patrick Stump, Janelle Monae, & Travis McCoy – Open Happiness - Original Happiness

Till dig mormor. (L)


He gick ba bra.

Idag hade jag uppkörning med moppen! Det gick suveränt! :D Jag visste inte ens om att det var uppkörning, jag trodde nämligen att det var en vanlig lektion idag då jag cyklade till trafikskolan klockan 07.30 för att hinna dit till 08.25. Stan var ashärlig på morgonen, solen sken, det var helt lungt och fåglarna kvittrade. :D Jag gick runt där med cykeln och åt mitt äpple. Sen gick jag till trafikskolan där jag bytte om till massa skyddskläder och Dennis (AM-lärarn) berätta att jag hade uppkörning (vilket jag som sagt inte trodde) men jag gjorde mitt bästa och det räckte ju! För jag blev godkänd! :D Jag tycker att det gick väldigt bra idag, det är kul att köra! Jag hade inte kunnat få någon bättre lärare, han var störtskön. Han hade en grym personlighet verkade det som! Det gjorde det hela mycket roligare och mer avspänt också att han var så glad och rolig, men samtidigt tydlig och bra på att lära ut. Så honom tackar jag för det!
Första gången jag körde ensam med lärare var i onsdags. Haha, då kallade Dennis mig en jävla ligist och skratta (på skämt alltså!)... Men idag gick det bättre som tur var! :D Jag fick bättre flyt idag, förutom en gång då jag på något konstigt sätt fick för mig att det var en rondell framför mig och så var det inte det och då blev det lite knepigt. ;P Men jag är stolt över min insats och gick hem med ett leende på läpparna! På tal om läppar hahahah, jag hade en egen liten photoshoot för någon timma sen, SKITKUL VA DET!
PÖÖSSS

(Kul)turnatta

Har inte skrivit nå mycke javet, men nu jävlar. Jag tänkte lägga upp bilder från kulturnatta. Det var en skiiiitbra kväll, jag hade det askul med Linda och Tim. Vi träffade några vi kände, inte så konstigt eftersom alla kryper ur sina hålor när det händer något i Umeå för en gångs skull! Jennifer, Alicia och Evelina var några av dom. Men det var också många man kände igen! Det var härligt att se så mycket folk och det var en bra stämning! Det var inte så mycket fylla vilket var härligt, och då blev stämningen ännu bättre! :)) Det var ju otroligt fint väder också!
Linda till musiken: ÅÅÅÅHH (L)(L)(L)
Jag: LIIINDA!! JAG ÄR DÖV!!
Linda: BRAA!
(jag gillar inte skrikmusik, men det gör linda) det var väldigt högt ljud :P
Finisar. <3
Och så har vi Jennifer som hade spelat fotboll och slutade med att få ha kryckor på kulturnatta, tur hon inte jagade upp någon och slog till dom, en scen som jag flera gånger fick i huvudet under kvällen. ;)
<3
Så himlarns fina och söta tillsammans! :) Jag blev så glad över att se Alicia så lycklig! :)
Samlarn på Hello-Kitty klistermärken kanske!
Asfint längs älven!
Klockren bild på Tim!
SÅdärja, min kväll i några bilder! :D Tack  de närvande som gjorde kvällen bra! :D

KURT NILSEN

När Kurt Nilsen som har lite rött hår sjunger i slutet, alltså dom tonerna får jag fan ztånd av :O. Nä okej, inte det kanske, blir lite svårt. Men alltså hans röst är så otroligt stark! Och mäktig som bara den! Lyssna!
http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

Nu ska jag berätta något fint.

Det pirrar i min mage nu för tiden. Jag har nämligen betraktat något fint. Jag såg en pojke på stan och han såg mig i ögonen. Det kanske låter fånigt, men det är det inte. Det är härligt. Jag avgudar sättet han rör sig på och håller händerna i sidorna. Det gick bra idag. Rullade på riktigt fint.
Pojken har fina blåa ögon, jag som aldrig tänker på ögonen egentligen. Tydliga käkben och en massa humor verkar det som. Skön stil och en mycket färg. Jag hoppas hela tiden på att han ska dyka upp från ingenstans. Lite smått för stor för mig, men ändå. Pojken är fin.

va ja håll på

Jag håller på att göra om som ni kanske ser... känn lugnet!

16 - en låt du lyssnar på när du är arg

Sonic Syndicate – Burn This City
Nomy – You Better Die Young
Nickelback – Follow You Home

Dag 29 – Mina ambitioner

Sista dagen på min lista!
Mina ambitioner är att jag vill bli veterinär, pilot eller läkare.
Jag har ända sedan jag var liten velat bli pilot. Det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse. Jag har faktiskt redan flygit ett flygplan, ett litet dock men ändå. Det var en fantastisk upplevelse och askul att flyga. Piloten sa faktiskt att jag hade mjuka och fina drag, vilket jag blev stolt över. B) Jag vet att allt är möjligt och om man vill tillräckligt mycket så går allt. Jag skulle vilja göra musik som berör och stärker människor. Som har betydelse och mening. Jag vill hjälpa andra när de har det svårt! Jag skulle också vilja jobba med människor i framtiden, hjälpa folk. Jag har så mycket att ge, men jag vet inte hur! Men jag har en idé, vi får väll se hur det går med den! :D När jag blir stor ska jag ha en fin familj, och jag vill att mina barn ska ha fått en uppväxt lik min eftersom den är skitbra enligt mig. Jag vill uppleva en massa saker och se världen. Jag ska någon gång i livet bara ta med min kamera och fara och fota i världen, det ser jag fram emot.

Lycka(t).

Lindis <333

Dag 28 – Det här saknar jag

Småträsk
Sommarn
Stugan
Barndomen
Glädje
Semester
Småbarn
Hundar










Dag 27 – Min favoritplats

Utomlands
Stugan
I solen
Trehörningen
Haddingen
Hos mormor



14 - en låt som beskriver dig

Get Cape. Wear Cape. Fly – Once More With Feeling
Denna låten beskriver inte mig utan hur jag känner. (L)
Coolio – Gangsta's Paradise
Föddes till den låten!:D:D

13 - en låt som ingen tror att du skulle älska

Det var banne mig svårt! Jag har ganska bred musiksmak så jag vet faktiskt inte... Men här är en som jag älskar!
Michael Giacchino – Le Festine

Dag 26 – Mina rädslor

Hm. Mina rädslor är att dö för tidigt, få en sjukdom, att förändras, att inte få vara den jag är och att det skulle hända någon i min familj någonting. Jag är också jävligt rädd för björnar, och har en otrolig respekt för dom. När jag var i Saitta till exempel, med min bästis, så var vi ute och fiskade vid en stor älv vid en skitstor skog. Då gick jag runt och sjöng och skrek för att jag tänkte att om jag är högljud så vill inte björnarna komma nära. Men sedan efter en stund påminde Lindas mamma mig om att björnar har väldigt bra hörsel så jag behövde inte skrika. HEHE. Jag är väldigt mörkrädd också, skiter på mig om någon skrämmer mig i mörkret (lite lätt överdrivet, men du fattar principen).


12 - en låt som får dig att somna

Ulrik Munther – Life
Ända sedan jag hörde den här låten första gången har jag varit helt fast. Ulrik ser otroligt speciell ut, asfin.
Jonatha Brooke – I'll Try
En favoritlåt. Är med i den oteckande filmen Peter Pan.
Boyce Avenue – The Freshmen
En av de finaste låtarna jag någonsin diggat.

Dag 25 – En första

Jag har fått glasögon som jag har när jag läser, är i skolan, ser på tv och så vidare. Alltså inte hela tiden men. Har dessutom pimpat mitt glasögonfodral, Zac Efron är på andra sidan! ;D
/ Paulina

Sunday bloody sunday.

Idag for jag, mamma, Tim, Liam och Linda ut till stugan. Det var väldigt blåsigt och kallt, men ändå mysigt. :D Nästan all is hade försvunnit! Vi såg tre svanar. Vi hade köpt med oss fika från Maxibageriet och mat från McDonalds. Tim var skitsugen på att bada, men inte blev det av inte! ;) Jag och Linda tog moppen till Emil och där träffa vi Emil, Jonatan och Adam. Sebbe kom lite senare. Där höll de på och byggde en ramp att hoppa ifrån ner till studsmattan. Dom studsade runt där och gjorde backflips och sådant medans vi satt och kollade på och pratade med dom.

Sedan bestämde vi oss för att åka hem till Adam och då åkte Tim och Emil på en cykel, Adam på sin, Jonatan på sin, Sebbe tog moppen och jag, Liam och Linda med. Så vi körde över åkern och när vi väl var framme hos Adam hoppades det ännu mer studsmatta och jag fotade, som vaaaanligt. Det är skitkul och fota när det händer saker på bilden tycker jag! Men ännu mer älskar jag att fota när människor ler och skrattar. Jacke och David kom efter en stund, kul! :D Sedan gick vi in och Adam slog på Draktränaren som Liam gärna ville se. Vi hann bara se tio minuter för sen skulle vi hem (trodde jag). Det var som alltid lika kul att träffa Adam, Emil, Jacke, David, Sebbe och Jonatan, man blir alltid så glad och positiv när man träffar dom. De är faktiskt annorlunda, på ett bra sätt!

Sen när vi kom till stugan så hade vinden lagt sig och solen värmde, så vi tog fram fikat och satte oss på bron och åt. Härligt. Budapestbakelser och prinsesstårta. När vi sedan ätit upp åkte vi hem. I bilen lyssnade vi på Taylor Swifts skiva Speak Now som är asbra! Jättelugna och härliga, mysiga låtar. Jag tänkte då på att jag har det bra ändå. Fina vänner, fin familj och jag har det bra ställt. Jag kände mig glad. Liam somnade i bilen, Linda var astrött och jag med. Valborgen som ändå var riktigt lugn och skön. Tillbringades med boströms som åt middag här och tog med sig efterrätt som vi åt här. Vi åkte aldrig till någon brasa som vi brukar göra utan var hemma, tog det lugnt, tände en massa raketer (skulle inte förvåna mig om Liam blir pyroman när han blir stor, haha), tände en brasa på mittenområdet och såg på en skitbra film. Flickan från ovan var verkligen annorlunda. Hemsk, fin och sorglig på samma gång. Värd att ses för de som inte gjort det!!! Jag grät flera gånger för lillpojken i filmen sa så fina saker.

Nu ikväll har jag pluggat och sett film med Liam. Vi såg 50 minuter av Hopp men sedan tog Liams tålamod slut. Filmen var nämligen på engelska och jag översatte för han, och det var jävulskt dålig kvalité. Så nu sitter han här bredvid mig och spelar ett crosspel på min mobil och gör motorljud till. Lillgöbn e gulli.

Nu vecka imorgon, KÖR HÅRT!

RSS 2.0