BOMB.


SSVEEERRRRIIGGEEEEE

Tjaaaaaaaa, idag så vare skola som vanligt. Förra veckan hade vi musikprov i piano och då satsade jag på mvg men kände att det gick dåligt så idag när jag frågade lärarn' vad jag fick hon ba: du fick g. RUMPA. Men äschhhh det är ändå bara ett prov men jag känner mig ändå dåligt eftersom dom andra tjejerna (snorungaaaaaaaaar) fick vg+ och mvg!
:( (madface) Jag känner att jag har blivit sämre i skolan. ;/ Eller jag är inte dålig, men samtidigt inte lika bra. Men nu skiter jag i skolan och skriver om något annat! ;D I morgon är det ju fredag och då slutar jag 11.35 det är grymt härligt!:D Varje fredag dessutom!:) Det är bara för att vi har VIP för schemat eftersom våran mentor är schemaläggare. Mohahaha, känn er ägda ålidhemare! På lördag så ska jag fira min bästa vän Tessies födelsedag som var i måndags men hon får sin present då istållet! ;D Jag kan ju inte säga vad det är eller jo det kan jag,... be ready...... hon ska få en..................................... alldeles egen postis pär!!!!! :D Nääh, men jag kan faktiskt inte berätta men jag berättar om den sen när hon har fått den! :)


Paulina luktar Margareta under armarna! ^^ Hahahahah x) sjuk humor ;p

(L) PAULINA (L)

 JAG ÄLSKAR DIG TESSIE! <3 ALLA MINNEN VI HAR! HAR ALLTID HUR ROLIGT SOM HELST MED DIG! VI HAR BÄST HUMOR! <3 (LL) BÄSTA VÄNH FOREVAHHHHHHH


pitåt!

tjena allihopa! nu är jag i piteå, eller exakt nu är jag i luleå. :) jag är hos mats & kicki mormors bror och hans fru. :) det är asnajs. idag gick jag på stan i piteå med carrro (kusin), olli och agnes (emma). hah, det var i alla fall himla roligt att träffa er och det var skitkul att gå på stan med er! :) julejah(A) jag köpte nya jeans eftersom mina andra har gått hål i grenen (a) hahah, jag köpte ett par från cubus som var skitsnygga kanske lägger in en bild senare. :) och så köpte jag en mössa, som var skitgullig och skitlila. :) hahhha, jag älskar piteås shopping.^^ det är jättebra affärer jämfört med umeå. min lillebror säger "pitåt" istället för piteå så det är därför min rubrik är så idag! :D hehe, men nu ska jag  försöka vara social. hejjjjjjjjdååååååååå. haha, och föresten glad alla hjärtans dag allihopa! :D <3

// Paulina<3

hade tänkt skriva ett sms till dig idag men det blev inget av det, du är för söt.

SICK!

Jag måste ursäkta mig för att jag inte har bloggat på ett tag, eller ett väldigt långt tag. Ehehehe, men nu i veckan har jag varut hemma i tre dagar på grund av att jag är sjuk. Vi har typ startat ett helt eget sjukhus här hemma eftersom att alla syskon och jag är sjuka. Och det snör nå jävust ute nu alltså! Allt är helt vitt ute nu! (: Det är härligt! Fast synd bara att jag alltid dampar på kommunen på morgonen eftersom att dom aldrig plogar cykelvägarna så att jag och andra cyklister praktiskt taget fastnar i snön när man försöker cykla till skolan eller så... och jag fattar inte varför dom plogar bilvägarna när bildäcken ändå plattar ner snön!!! Fast cykelvägarna som är helt snötäckta och man kommer nästan försent till skolan! Man blir ju frustrerad nanting!

PåpåpåpåpåpååååååålhiiiiiiinhaaaaaRSS 2.0