För att göra kvällen bättre för er.

LYSSNA PÅ LÅTEN -> OneRepublic – Good Life
(fruktansvärt bra & härlig låt)

Bästa fredagen på länge.

Faaaaaaaaaaaaaaan vilken bra dag jag har haft!!!! Jag ÄLSKAR att bara gå runt och strosa på nya ställen och fota massa vackra saker. Det var så otroligt härligt ute idag också, här i Sundsvall var det 22 grader när jag var ute, det var verkligen utlandskänsla. Jag såg tre jättefina kyrkor idag, fotade dom med. Det var skitcoolt för den som jag kollade mest på, den hade såna hära stenfigurer (som dom har i ringaren i Notre Dam) längst upp vid taket. Mäktigt. Jag kollade på massa vackra klänningar från 60-,70- och 80-talet. Hittade ett par snygga jeansshorts för 40 kronor, slog inte ens till! Vilken bra dag! ;) (hehe) Jag pratade med folk jag inte kände, en älder kvinna som pratade om att på hennes tid så var det inne med axelvaddar och sånt, hon var trevlig! Sedan hejjade jag på dom som jobbade i butiken, en kille som jag tror var en turist sa:"SAY CHEESEEEE!" när jag fotade en fin byggnad. Härligt folk. Jag känner mig bara glad. Det är så fridfullt ute och ja, skönt helt enkelt.
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
LIFE IS GOOD!

TRIP.

Snart åker jag iväg på en efterlängtad roadtrip med min älskade mamma. Det kommer bli underbart kul! <3
Ha en bra helg ni också! (:

Höstfoton.

Som sagt, så for jag och Linda ut till Haddinga och fota ute i skogen. Det var en grym dag, riktigt kul och bra. Vi fynda ju en jättefin skog, lik Twilight-skogen. Löven ute var oranga och gula. Vart riktigt jävla nöjd med våra glada foton! Här kommer några av de härliga resultaten! (här har ni lite fin stämningsmusik också Kurt Nilsen – Crazy Crazy Nights)
seriöst värre...
Är som sagt väldigt nöjd! Den andra halvan av bilderna tar vi i nästa inlägg!
Trevlig helg!!!

FÅTÅSJOT.

Jag och Linda var i söndags på en jävla härlig tur ut till skogen. Det var en jättefin dag! Vi fotade och fikade på några stenhällar. Bilderna kommer snart, har lite mycket läxa just nu.. (A)

HAREFINT, PAULINA.

Dancehall.

Prövade på att dansa dancehall idag på balettakademin, tillsammans med Anja och Lisa. Det var riktigt kul! Från början kändes det väldigt onaturligt och konstigt, men det var ju inte så konstigt, hade ju aldrig dansat det förut. Det var väldigt mycket höfter och torrjuck. Men det var en rolig grejj!
TREVLIG HELG!

It's raining,

Pappa sa just att det regnar ute. Helt korrekt. Jag blir alltid glad av regn konstigt nog, förr tyckte jag bara om solsken och fina dagar, men jag har börjat älska regnet. Det är så härligt.

E.G - förjävla bra

Hade faktiskt glömt bort hur fruktansvärt bra röst Erik Grönwall har!!! Otroligt cool och stabil.

Preeettty awesome!

Jag blir så otroligt sugen på att lära mig dansa! Har velat det så länge nu... Måste fan ta tag i det här någon gång!

Stugan. <3

Idag for vi ut till stugan. Det var jättemysigt! Det är så fridfullt därute.
Jag och Liam gick på promenad och med hjälp av en kompis fyndade vi kantareller! Äntligen! Mina första någonsin! Det var riktigt kul! :) Nu ska jag se OTH.

Kramis!

 MMMMMMMUUUUUMMMMMMMSSSSSSS


Mannen min.

Nick Pitera har jag följt sedan några år tillbaka. Jag tycker han är otroligt unik som kan sjunga både som tjej och som kille. Han har så frän röst! Han har gjort många bra och härliga covers genom åren. Här kommer hans (manliga) version av Someone Like You. Hitta den nyss, jävlar vilken video! Så enkel och så fin. Blev superinspirerad till att göra det jag med...

GITARREN OCH JAG.

En otroligt vägjord/läskig/frän/fin bild, inte jag som ritat tyvärr. :(
Hade matteprov idag, gick sådääär. Har gjort sista läxan för ikväll och har faktiskt lite ledig tid att spendera (tillsammans med min gitarr<3333)!!!!! Typ andra kvällen sedan jag börja natur. ;D;D;D;D

HAPPINESS

GIVE ME SOMETHING POSITIVE.paralina sorrlin.

http://gobarbra.com/hit/new-da62ae470b40327795946d055df862dd

SÅ JÄVLA COOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Teambuilding

Dagen började klockan 09.35 med historia. Sedan hade vi lunch och sedan gick vi ut till skogen och hade teambuilding, det var roligt! Sedan fick vi gofika, gott. Sedan körde jag hem och fikade med mormor, mamma, Tim, Markus och Liam.
Cee-Lo Green, Brendon Urie, Patrick Stump, Janelle Monae, & Travis McCoy – Open Happiness - Original Happiness

Kanske en av dom gladaste låtarna jag vet just nu! :D
Lyssna och känn flowet, enjoy your weekend!!!!
/Paulina
(minbild)

RSS 2.0