typ såhäääääääääääär bra.

Sånt här kan jag gråta till. ♥
 

tja, ba ta't lungt å e litt zooombie


Delar av min vardag.


HEMAVAN 2013.

Idag var andra dagen vi var här i Hemavan. Vi har internet i stugan så det är därför jag kan skriva. Vi har haft massa små äventyr och det är jättekul att vara här! Vi har stakat oss genom några backar (haha, smidigt av mig och Anna), vi har kämpat och kört hårt! Vi har skrattat som tusingen också. Igår såg vi på Pistvakt och det var skitkul. FJÖÖÖÖL AV!
 
Vi har sinnessjukt ont i beiiina nu, men det var det värt! Solen sken då vi åkte ut i morse och det var himmelskt fint över fjällen. 
 
Imorgon åker vi hem och det blir nog precis lagomt det, tack och hej! :) 
 

This is it.

Idag åker jag, Johannes, Anna och Malou till Hemavan! Det känns sjukt kul och jag är astaggad. Jag minns inte alls hur det ser ut där och har inte åkt skidor än för i år, så det blir kanon! Ikväll är det öppet hus på midgård från klockan 18:00 till 21:00 så kom gärna hit! Midgård äger. 
 
Detta är livet!

wild things


ÅÅÅÅH DEN ÄR SÅÅ BRA!


Varför jag tycker om One Direction så hiiimla mycket.

TIll er som inte tål dessa vackra pojkars närvaro bör nu klicka ned denna blogg. Nu kommer nämligen några av anledningarna till varför jag älskar bandet One Direction och grabbarna i det. 
 
 
- De har kommit långt på kort tid och de har uppnått så mycket! #proud
 
- De vågar vara fjantiga.
 
- De är fruktansvärt roliga.
 
- THEY ARE SEX GODS.
 
- Harry Styles är den vackraste människan som någonsin vandrat på denna jord. Dessutom gillar jag hans personlighet mycket (det jag sett i intervjuer osv...).
- Louis Tomlinson är den mest sköna och avslappnade kändisen jag känner till, han är alltid sig själv oavsett var i världen de är och bryr sig om både grabbarna och fansen.
 
- De har sinnessjukt bra klädstil.
 
- Harry är en cupcake.
 
- Harry har stora näsborrar.
- Som sagt, Louis är alltid sig själv. Men ingen av grabbarna kan egentligen dansa, men de gör det ändå och det blir så grymt och sexigt ändå. ;)
- De gör buttfives.
 
- Harry har riktigt rå, rispig och mörk sångröst. Han sjunger med känsla och så fiiiint är det!
 
- De är spec. ♥
 
- Louis... MMMM
 
- Harry har 4 nipples, I BET YOU DON'T GOT THAT, yeah.
 
 
Jag menar; kolla bara på dem! Hur kan man motstå att tycka om de här killarna? ♥
 

Kiss You - One Direction

ÅHHH!!! YES YES YES! Nu är äntligen videon till One Direction's låt Kiss You släppt! Och den är heeeeeelt amazing. Harry Styles är den sexigaste mannen jag känner till. Punkt slut. Jag älskar hur de bara är sig själv för det räcker så långt! Vilka charmiga boys alltså. Ahhhh, de gör mig så glad. ♥
 
"THE KISS YOU VIDEO LITERALLY REPRESENTS EXACTLY WHY WE FELL IN LOVE WITH THIS BOYBAND LIKE THEY’RE JUST ACTING LIKE IDIOTS AND LAUGHING AND I COULDN’T STOP SMILING" - från tumblr
 

you filthy animal!

#THEFEELS

Inspiration - 2013.


Star Wars at Disneyland.


Stugan - vinter - fint väder - älg.

 
Idag vid 4 på eftermiddagen så övningskörde jag med hela bilen fullproppad med både grejer och min familj. Vi var på väg hem från Trehörningen, från Staffan och Pia, efter en mysig dag med grillning och fint väder. Det var väldigt mörkt ute så jag hade helljuset på. När jag kör över ett backkrön så står den största älgen jag någonsin sett i hela mitt liv i mitten av vägen med kroppen över både vänstra och högra sidan av vägen. Jag pallnitar, hinner blända av (tänkte väll att jag fick möte) och älgen luffsar då jag fått stopp på bilen tillbaka in i skogen på vänstra sidan av vägen. Bilen var då jag upptäckte älgen ca 10 meter ifrån och då jag bromsat 5 meter ifrån älgen. Alltså - några få meter till och vi hade krockat och det hade kunnat innebära enorma konsekvenser. Hjärtat hoppade ett slag extra efter hela händelsen, men jag behöll lugnet medan jag manövrerade och växlade ner så det kändes bra. Men tänk så fort livet kan förändras, bara inom loppet av några nanosekunder! Håll utkik när det är så här mörkt och tänk på att allt är möjligt! Oavsett hur duktig du är på att köra så kommer du aldrig kunna undvika att det dyker upp en älg eller något annat djur framför dig när du är och kör. Så kör ödmjukt och med huvudet istället för med hastighetsmätaren rakt upp! :)

RSS 2.0