On da skol.

Hej! Här sitter jag i bibblan på Midgårdsskolan. Idag är en mycket bra dag. Jag har ingenting kvar av plugget och jag har fina polare. Läste just en novell av min kära vän Alexander Waleij (känn dig utpekad!) och satan vad fin den var. Han är bäst. Jag och Cajsa hittar på hyss, tihihi. Ha en bra dag, du som läser det här! Klaaaaaaaaaam
 
 

åhååhåhåhåhåhå

 

do you remember summer '09?

Bara den här fjuttiga veckan kvar med riktigt plugg innan sommarlovet. Sommarlov? Redan? Jag kan inte ens fatta det. Det har varit så intensivt de senaste veckorna med allt. Men snart är det över och jag är redo att ha världens finaste sommar. ✰

heyheyhey

 
Om du känner dig nere, lyssna bara på den här låten, jag lovar att den lyfter dig till skyarna - Robin Thicke – Blurred Lines

-tack för sånt här-

 
Jag har turen att ha flera guldstjärnor i mitt liv - här är bara några av dem. Alla bilder kommer från när jag och Noomi var i Stockholm. Där träffade vi även mina Gotlands-polare, Jesper & Simon, det är så häftigt att träffa en människa efter 3 år och lägga märke till allt som har hänt. 
 
Jag har inte ens hunnit skriva om min Stockholmsresa här, för jag har så fullt upp. Men jag kan kort och gott säga att det var i topp tre på de bästa resorna jag gjort i mitt liv! Jag hade så roligt och fick bara vara mig själv med min fina kompis. Vi gjorde allt och lite till - gick tills fötterna inte ville gå och skrattade fast huvudet skrek. Resan var perfekt. Att jag sett One Direction live är fortfarande som ett mysterium för mig, haha, jag måste förstå det någon gång! 

everything at once.

 
det känns som att allt händer nu. sista rycket i skolan, snart brännbollsyran, ska försöka njuta av helgerna, planera inför sommaren och samtidigt "leva i nuet". det är mycket nu, men det är så många saker jag ändå hinner glädjas över. jag är så tacksam över min fina familj och min bästa kompis Linda som allt är där, i vått och torrt. snart, snart, sommaren, då är det du och jag.

Cajsa Ottander, hur fin är inte du?

Från Cajjan.

Alltså waaaaaah Paulina! Du är så galet inspirerande på så många sätt. Jag förstår inte hur du orkar vara så fantastisk som du är (!?) men jag beundrar din styrka i det så mycket. Du är så fin, vacker, häftig och cool - på utsidan, HELT KLART men på insidan HERRGUD vad du är breathtaking. Hoppas din sommar blir fylld med så mycket fint för du, om nån, förtjänar det så jävla hårt. Gaaaah. Puss på dig, finaste Pau!

 

Tack. DU förstår inte hur mycket jag behövde höra något så fint om mig själv, jag tänker nämligen inte såhär. TACK. ♥

 


Sånt där som jag gör.8 maj - Friends Arena.

 
45 000 människor. Öronbehövande skrik. Skorrande hörselgångar. Världens finaste röster. Ljushav. Kärlek. Glädje. Tårar. Skratt. 5 killar som gjorde sitt bästa, var sig själva och hade helt underbara röster. Jag förstår inte.

every inch of you seems to be so perfect.


känner ba


Naej, jag tänker inte ens be om ursäkt.

7 dagar kvar.

Till den dagen då jag får se mina älskade pojkar som jag bara sett på dataskärmen och i tv-rutan. Många tycker att det är fjantigt att älska One Direction och att de bara är ännu ett pojkband som alla andra som tidigare visats på MTV och så vidare - men det skiter jag fullständigt i för jag håller inte med och jag tycker det är dåligt att folk hånar directioners! Deras musik och hur de är gör mig glad, rörd, hoppfull och längtande. Jag trodde att jag för resten av mitt liv som Directioner skulle få se dem på Youtube, Tumblr och på dvd - inget annat! Men jag ska få se dom. Om 1 helt otroligt kort vecka. Det känns verkligen overkligt. Jag hoppas att de gör massa tokigheter som de brukar göra på sina konserter och lite lyrics changes. Det är en dröm som går i uppfyllelse att få vara en del i "Take Me Home Tour" och faktiskt få se finaste Harry i så pass nära avstånd att han skulle kunna se mig i det stora havet av folk på konserten i Friends Arena.
 
Det känns som att det nyss var mer än 100 dagar kvar tills jag skulle se dem och ag kan knappt bärga mig till att få se och höra dem live, det kommer bli fantastiskt. Alltså jag kan inte förklara min glädje över att jag fick biljetter och hur mycket jag verkligen uppskattar det här. Jag ler och skrattar bara jag tänker på det, att jag äntligen får vara den tjejen som faktiskt får se dem. Jag vet att jag kommer bli allt annat än besviken. Harry, Louis, Niall, Zayn och Liam, vi ses snart. ♥
 
Följ min lista med 1D-musik och lite till så bidrar du till att jag har en chans i en tävling då man vinner en träff med boysen: 1D playlist. ♥ TACK! 
 
 

RSS 2.0