VD.

Satan. Är helt jävla fäst vid Vampire Diaries, LOOOVE ITTTTT.

Riktigt bra är det, the Salvatore brothers önskar man ju fanns på riktigt...
Sexy bastards är både Damon och Stefan. <3

GO JUL.

http://peesss.tumblr.com/

IT'S CHRISTMAS TODAY!


Obeskrivligt skönt.

Den sista riktiga skoldagen är snart slut. Tragiskt nog hade jag två prov idag, referatskrivning och franskaprov. Det var ganska utmattande om jag ska vara riktigt ärlig. Hela den här terminen har varit det. Jag har jobbat riktigt hårt, aldrig slutat kämpa även om det varit jävligt jobbigt. Det känns bra nu.
Det är så obeskrivligt skönt att ALLT inom skolan är bortgjort. Förutom franskaprovet då som vart knäppt. Provet var fanemej 56 sidor långt. Inte 56 uppgifter. 56 sidor. Det är inte på skojj. Vi tappra franskabarn satt från tjugo över fyra till tjugo i sex på skolan och gjorde det där förbannade provet medans resten av skolan var dödstyst. Till råga på allt hann vi inte ens klart. Så det fortsätter vi med efter jul, oojojoj.
Men jävligt glad är jag i alla fall! Fick en konstig (på ett bra sätt) känsla idag efter franskan då jag skakade fast jag inte frös. Alla krav och läxböcker som hängt tungt på mina axlar försvann. Det var obeskrivligt skönt. Åh, jag känner mig så glad. Jag kan inte förklara. Ett efterlängtat, välförtjänt lov med min familj och det kommer bli så underbart!
Amalia lärde mig lite photoshop idag, vi får se om jag gettar nåra skills! :)

Ha ett förjävla bra lov, du som läser! :)
Theory Of A Deadman – Head Above Water

Här sitter jag och myser.

Ja. Rubriken talar. Jag sitter och lyssnar på mysmusik och pluggar franska, det är kul! Gjorde bort historiaprovet idag och muntliga mattenationella, känns SÅ JÄVLA SKÖNT SÅ DET ÄR FANTASTISKT!!! :D Nu är det bara två prov kvar, men det är de roligaste kvar, språk! Haha, det är fan inte kul att ha 4 prov den sista veckan då man bara vill fjanta sig.... Men det är snart slut! Och jag är jävligt glad att jag har klarat en hel termin med plugg, den har gått såhär fort: SWWWWWWWWWWWHOOOOOOOSCHHH. Jag är så sugen på julafton, att få mysa med min familj, göra allt som jag absolut inte haft tid med under den här terminen, min musik, lyssna på musik, spela piano och gitarr, sjunga, rita, vara kreativ, bara vara, mysa och leva helt enkelt. Det här är det mest välförtjänta jullovet jag haft hittils, definitivt. Det känns bra.

Elvis Presley – Heartbreak Hotel
Glee Cast – Blackbird (Glee Cast Version)
Glee Cast – Toxic (Glee Cast Version)
Ola – Overdrive
Harry Potter Soundtrack – Hedwig's Theme

BOBO.

Den här gubben blir då minsann glad av att se en.TREVLIGTTREVLIGT.

16 år idag. AJ KÄNÅTT BÄLIV IT!

Learn.

LEARN from Rick Mereki on Vimeo.


Soul Surfer.

En otroligt bra film. Den berörde mig. Jag grät, för det var en riktigt stark film. Den finns på internet. Riktigt värd att se!
Här är länken: http://www.1channel.ch/watch-2638689-Soul-Surfer

Bilder från Lucia.

Jag steg upp kvart i fyra, sedan for jag vidare till frissan. Sedan bar det av till många ställen. Vi var jävlart överallt den dagen! Var något slut på kvällen.

Mitt hår hos frissan. (Clip Room)

Sminkningen.Lindas hår.

Annas hår.

Fina Sara :D Tycker kortet blitte coolt!

Lucian Kicki :D

Viktoria hos frissan!

På TV4 :D:D:DD
På TV4
Hah, Viktoria. :)

Jag och härliga och roliga Ida som ledde oss under alla träningstillfällen och uppträdanden! Hon var vår körledare (fast vi inte var någon kör).

CCOOOOLT VAAA?
Hos landshövdningen, det absolut mäktigaste på hela dagen.LINDA TLÖT.

MAAAAT = ENERGI = GLÄDJE

MMMMM

XDDDDDDDDDDDDDD


Har mycket att säga.

Idag var jag och tjejerna i luciatåget samlade på Tegskyrkan för att träna gången i kyrkan (och sången såklart) klockan halv 11. Det senaste uppträdandet vi gjorde var på de synskadades förening i Västerslättskyrkan. Vi sjöng i mörkret med våra lyktor därinne och sedan när vi gått ut och fortfarande sjöng i korridoren klappade de som lyssnat. Det var en härlig känsla.
Men idag i alla fall, så var vi på Hagaborg, på ett annat ålderdomshem och på Axlagården. Det är så otroligt kul att få sjunga för människor som uppskattar det så mycket som dom gör! Vissa sjöng med också, det tyckte jag var det bästa. De klappade händerna och sa: "sjung för oss en gång till, flickor!!" och  "Åh, vilka fina flickor.". Efteråt satte vi oss och vilade, åt en macka och då kom en dam fram till oss (som hade sjungit med och log så fint): "Jag kommer inte för att störa. Jag ville bara säga tack för att ni sjöng sån fin sång för oss idag. Det glädjer mig." Det var fint och snällt sagt. De ger så mycket tillbaks.
Axlaborg är verkligen ett jättefint hem, hade aldrig varit där förut. Där ligger det människor som är väldigt illa däran. Så det var jobbigt på så sätt, men jag tycker det kändes hur bra som helst att få sjunga för dem. De uppskattade det.
Sist men inte minst sjöng vi på torget. På tisdag är det den stora dagen!!! Luciadagen! Då stiger jag upp ca kvart i fyra på morgonen och äter en rejäl frukost som jag ska stå mig på resten av den långa dagen. Sedan beger jag mig till Clip Room för smink och hårfixning. Det kommer att bli skitmysigt att gå upp så tidigt (och kanske lite jobbigt ;)). Sedan ska vi till TV4 och shina. :D

SVERIGES EGNA ADAM LAMBERT.

Jag kan ju med stolthet säga att jag redan från Robin Stjernbergs första audition insåg att han var klockren. Jävlar vad han var bra redan då. Jag älskar hans röst och hans energi. Han är som Sveriges Adam Lambert, och Adam Lambert är inte dålig!! Jag hoppas nu att svenska folket inser Robins talang och att han tar hem skiten. Han förtjänar det. Hans version av Halo och Who You Are gör det så fruktansvärt tydligt. Han är stjernan.

FREDAG!!!

Har mycket plugg nu, kommer att få liten fritid den kommande veckan... MMEEEEN det behöver jag inte tänka på nu! :) För nu är det helg! Trevligt! Här kommer fler bilder från min och Lindas höstfotografering.

HÄRLIG & FIN VIDEO/LOOSE YOURSELF TONIGHT


PRETTY GOD DAMN AWESOME.

Ulrik. <3

RSS 2.0