Helu

Jag fick många snälla och schyssta kommentarer av olika personer i mitt förra inlägg där jag hade lagt in en video från youtube när jag sjöng. :) Så tack för det allihopa! :) Som ni kanske ser så har jag tagit bort den videon som jag lagt upp, och dom andra som jag hade lagt in. Hehe, det var för att jag tyckte att jag sög. ;D Men jag lovar jag ska lägga in flera videor så fort jag kan! Då kanske ni får höra några av mina egna låtar eller duetter på mig och Félice som sjunger hennes fantastiska låtar! :) Men vi hörs väll senare då! Bajbaj.

// Paulina(:


Helloooo youtube, goodbyyeee boomerang

Jag gick inte vidare i talangjakten för dom som undrar! Men det var ändå jätteroligt att få vara med! Jag är nöjd med mitt framträdande och det är ju huvudsaken! :) Nu har jag lagt in på Youtube och ni får väldigt gärna kommentera!!! :)

 HIHIIIi

NU PÅ TORSDAG GÄLLER DET!!!

9 JULI TORSDAG HERE I COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu på torsdag ska jag uppträda på semifinalen på sommaren i city!!! Jag är jättepeppad. Jag ska sjunga Beautiful av Christina Aguilera. :D Dom som har vägarna förbi kan ju alltid komma och kolla en stund om man är intresserad. :) Man kommer rösta genom sms. :D Rösta på mig!! (om ni tycker jag va bra alltså). ;D Fast jag är lite nervös oxå, men mest peppad!!! :D Det kommer bli hur jävla kul som helst!!! :D

Paulinaa


RSS 2.0