Jag älskar dig, brorsan.


LEK


I LOVE TO BELIEVE


SÅ VACKERT

Jag älskar verkligen såna här bilder som är helt overkliga på himlen med mycket färger och blinkk,,

weheartit




Blomqvistarna på annandan

Idag har jag och min familj fått träffa Mats, Kicki, Johanna, Emma, Jim, Sandra, Carro & Lucas. Det var härligt att få träffa dom igen efter en så här lång tid. Vi åt och fikade mormors underbara fika, och så pratade vi och jag fick ha show för dom. Jag spelade gitarr & sjöng. Jag körde Samson, Numb (akustisk), Love song, Warwick Avenue och Kungsholmens hamn. Kicki ger mig jättemycket inspiration till att fortsätta tro på det jag gör, så det tackar jag för. <3 Jag fick ärva kläder av Emma också, och det älskar jag ju! Jag tycker det är skitkul att ärva kläder faktiskt. :) GRATIS ÄR GOTT, nä jag skämta bara. Caroline var lika glad som vanligt och det var fint av henne att säga att hon är så glad att ha mig som kusin. Då blir jag glad. Nu sitter jag här i ett kolsvart rum och stirrar på skärmen och gnuggar mig i ögonen. Man blir så himla trött av att ha gäster och att va gäst hela tiden.. Den här julen var för mig väldigt snabb och ganska så kort. Väldigt lugn. Jag känner verkligen vilken styrka jag har i mig själv när jag får tillbringa så här mycket tid med dom jag älskar. Min familj är absolut utan tvekan det bästa jag har. Och jag har märkt och vet att det kan vara svårt för andra att förstå, och det kan vara svårt att förstå det också. Men det är inte alls komplicerat. Ett enda ord kan beskriva det på tusen olika sätt. Kärlek.

Kram Paulina.
Ha det bra.


I sommras :D (Fick en liten shock när Naken-Janne stod å knacka på rutan!)

Jul aftt hooon


God jul (i efterskott) :D

Igår var det ju julafton och det var kul. Jul är kul. Öhh. Ja mina julklappar var i alla fall helt otroligt bra och jag är inte missnöjd! :D Det var en väldigt lugn julafton. Jag firade med min familj, mormor och farmor och farfar. Och igår så fick jag vara tomte också! Det var riktigt roligt. Synd att man bara får den chansen en gång per år, men jag klarar mig nog ändå. NUUU kommer min julklapp från mig till er! ;D Som är....... BILDER FRÅN PITEÅÅÅÅÅ. På mig, Linda och mormor. YEY!
tötnos = linda
Solen som vi såg på väg hem var fucking amazing! :D Nä men det var riktigt mäktigt, den glödde verkligen och den var schoaajnigt stor.
Winterland! :D

hemma

Nu har jag kommit hem från Pite. Det var jättemysigt och kul som vanligt. Julstämningen börjar äntligen smyga sig på nu såhär dagen innan julafton... ;D Solen var så fin idag längs vägarna! Det är ju nå spec solstånd (HÖHÖ) grejjs och den är ju helt orange och asstor. Det är riktigt mäktigt. Bilder från resan ska läggas in någon gång sen. :D
Saitta 2009.

BUGSYYYYYYYYYYYYYYYY

BUGSY MALONE SOUNDTRACK
Kanske något av de bästa soundtracken som någonsin gjorts.

LINDAAAAA

Nu sitter jag för första gången på väldigt länge med Linda hemma hos mig och bara tar det lungt. Skoldagen gick fort, som tur var. Nu vill jag verkligen bara släppa allt som har med skola och göra och vara med min familj och mysa på i julstöket. Har inte hunnit ta in allt och uppskatta på senaste tiden, har haft så himla mycket annat snusk i tankarna. Tolka som ni vill. (:]) Nä jag ba skojja. Men jo, allvarligt. Igår fick jag en keyboard! Och jag är så jävla nöjd! Jag satt och spelade hela dagen igår tills mina kusiner kom för att fira den byxmyndiga flikkan på min gata! Vem var det? Jo juste jag. Skönt nu behöver man inte fundera på sin virginity så mycket mer nu äre ju lagligt så... NÄ NU VARE FAKTISKT PÅ APRILLO! SKÄMT.

HEJDÅÅ. DAMDAM



UPTREDEN

Idag performade jag "Let me fall" av Bethany Joy Lenz på skolan. Jag tyckte det gick dåligt, men sen fick jag höra det på inspelning och då var det inte lika hemskt som jag trodde. Jag sjöng och spelade piano och för en gångs skull så såg jag faktiskt personerna i publiken. Annars så brukar det vara så att jag bara ser alla som en person och det är tråkigt. Tack alla som peppar mig till att sjunga inför folk! Skönt med helg nu, gjorde sista provet på hela året på sista lektionen idag. Det är asskönt att det är bortgjort. Jag har städat idag, och mitt rum är freschi-ba-neschi. Jag har bestämt mig för att bli kreativ igen... xD För jag skriver inte så mycket historier och sånt hemma längre. Så det ska jag försöka hitta tillbaks till. Och att läsa, lösa sudoku, pyssla och sånt som jag hade tid med förut innan tiden mest går till att plugga.. Men det handlar faktiskt om att prioritera själv. Vad man själv vill göra och man måste faktiskt få koppla av någon gång!!! Så nu i helgen ska jag må göttans. B-)

Ha en bra helg!
Kram.



Jag är jag.

Jag vill bara skriva att
Jag älskar min familj.
Jag älskar mina vänner.
Jag älskar mig själv.
Jag är nöjd med den jag är, och jag vill stanna som den jag är för all evig framtid.

Jennie Abrahamson – I Lost My Heart
Bethany Joy Galeotti – Feel This (featuring Enation)
Motion City Soundtrack – Calling All Cops
Saving Abel – 18 Days (Album Version)
Sister Hazel – Far Away

det finns dom som säger att livet är för stort.

http://livelove.blogg.se/index.html

Har ni inte sett den bloggen förut så har ni deffinitivt missat något. Jag har till och med tipsat min svenskalärare om hennes blogg för hennes fantastiska och unika texter. Tea verkar vara en helt otroligt fin person och jag inspireras verkligen av hennes sätt att skriva och hennes fina ord!

Ha en mysig lördag! Jag ska uppträda idag med Evve, Viktoria och Sanna. Vi ska sjunga lucialåtar. Det blir KNUGEN.
Paulina



Jag kommer älska dig för all evig framtid, mamma.



Jag älskar dig, mamma.
Du får mig att må bra, du får mig att må bäst.
Du är så stark.
Du får mig att känna mig hel när jag är halv.
Tack för allt du ger mig, säger till mig & stärker mig av.
Du kommer alltid vara tillräcklig, och din ödmjukhet och ditt fina sätt att vara mot människor är det många som aldrig uppnår ens under en hel livstid.
Jag älskar dig, mamma.
Du är så vacker.

det finaste på länge.








någon som måste få höras

De här låtarna är så f-ing härliga!!! Satan så härligt sound! Upptäckte dom via OTH. <3 Otroligt snyggt skivfodral!
Angels and Airwaves – Secret Crowds
Angels and Airwaves – Lifeline

Café station

Idag har jag varit på stan. Jag planerade att fota där men det blev icket av, även om jag hade med mig kameran. På stam köpte jag lite julklappar och kollade runt på vad jag själv önskade mig. Sen kollade jag synen för att jag har haft så himla ont i huvet länge nu och då ville vi kolla upp det. Och ja, jag var blind. Nä, jag hade 0.75 synfelsgrejs. :P Det var skitkul att göra syntest, fick kolla på små hus och bokstäver. :D Så nu har jag beställt glasögon som jag ska pröva ut sen får vi se vilka det blir! :D Jag tycker faktiskt det känns riktigt kul! Det är skitfint tycker jag. :) Det är nog något man måste vänja sig vid, då man förmodligen kommer behöva använda dom mer och mer. Efter det träffade jag Tusse och vi pratade och fikade i minst fyra timmar på Café Station sen gick vi vidare till Max och åt en maxbox sen vidare igen till McDonalds och åt McFlurry. XD Vi åt int lite... x) Men det var härligt och kul! :D Nu sitter jag här med pappa i soffan och tar det ba lungt.
HEJJDÅ / P



SAKNAR SOMMAREN!!!


RSS 2.0