Ordet sen används många gånger... ;)

Igår ställde jag väckarklockan på 09.00 och i morse gick jag upp den tiden. ;) Det var faktiskt ganska härligt att gå upp då så man inte sover bort hela dan! :) Jag skulle kolla på en fotbollsmatch på UFF det var därför jag gick upp då. ;) Efter att jag kollat på den matchen på UFF så gick vi och doppade fötterna i nydalasjön. (härliigt) :) Sen skulle Anna, Selin och alla spela en match till och så såg jag och hejade på den! ;D Sen efter det så for vi och badade i nydalasjön med typ hela laget. :) Det var jättekul! :D Sen åkte vi hem! :)

 Paulina (L) Han

Baaadaaaaa!

Hejhej! Idag har jag varit å badat! :) Det var faktiskt riktigt skönt, och det var väldigt varmt också eftersom det var på dagen och det var skinande sol! :)Såna dagar som vi har fått nu med sol och bad tycker jag ska hålla i sig! ;D För det är faktiskt inte så långt kvar av sommarlovet! :( Jag saknar INTE skolan. :/ Men snart äre dags igen då! Jag vill egentligen inte påminna er om det men det är ju sant att det bara typ 3 och en halv vecka kvar! ;( Jag får typ kramp i magen. :P Haha, ne. Men det känns ju aldrig bra att börja i skolan. Eller? ;D Men mer saker som jag har gjort idag är att jag har varit på fotbollsträning. :) Det var kul, även om jag inte är så himla bra. Men man kan bara bli bättre! :) Bara glada tankar här jah! ;D Srn efter svett-träningen så tog jag, anna och isabelle ett kvällsdopp! :) Det var riktigt skönt! Svalkande, fast om man typ är i en halvtimma som vi var så blir det lite småkyligt! ;P Haha, men i morron är det ju uff!!! Jag ska faktiskt inte vara med för att jag inte får för att jag är i 96:ornas lag och är 95:a. Det suuger. Men jag kan ju i alla fall kolla på mina lagkamrater och på the klasskompisaaar! :D Hoppas att båda vinner! :) Lycka till! Jag hejjar på båda. :) Bara så ni vet! :P

Paulina älskar honom!

En av dom bästa låtarna!!! :O <33

Jag ville bara testa ;D

♥ HIHI,JAG KAN! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alla dessa hjärtan slår för honom :]

hejhej!

Dagens aktiviteter har varit Leos Lekland och att spela fotboll. :) Väldans kul! På Leos tävlade jag lite i banorna och träffade pappa. Lillebrodern var hyper med godiset som vanligt, så man fick jaga han typ hela tiden. :P Och när vi kom hem så lirade vi lite fotboll <3 det var jättekul! Jag sköt nåra riktiga rackabajsare som for ända upp till molnen! ;D Nee, jag skojja ba. :P Jag är jätteglad över Cissi www.randigkaka.blogg.se designade min blogg! :) Den vart sååå fin! Tack så himla mycket Cissi! Ajja, nu kommer dagens låt!
Abalone Dots- Long lonely road

Cicci gästbloggar.

H e j !

Cicci heter jag och har en gång i tiden (nu låter jag som värsta gamla tanten) gått i samma klass som Paulina. Ikväll har jag ägnat mig åt att designa hennes blogg. Och tja, resultatet ser ni framför er :)

Idag har jag legat på stranden och slappat nästan hela dagen. Jag tycker det är dunderskönt att det äntligen har kommit sommarvärme hit till Sverige. Visst håller ni med? Det känns som att halva sommaren har regnat bort typ.

Nu när Paulina har fått en fin och nydesignad blogg så tycker jag att ni ska kommentera i massor :D

Kram Cicci!

Pssst, jag bloggar också på randigkaka.blogg.se. Kolla in vettja ;)

Takida-Halo

Den här låten är så grymt bra!


Piite daonsaer åe leir!

Ja, igår var man ju på Pite dansar och ler! Det var riktigt skojj! Vi såg Amanda Jensen, Adam Tensta, Håkan Hellström och TAKIDA!!!!! Takida var så förbannat bra! Jag älskar dom! Dom spelade först några låtar som vi inte hade hört för det var från deras gamla skiva! Men sen spelade dom låtar från deras nya och dom kände vi mycket väl igen. Jag bara älskar Takida! Dom är det bästa bandet! Synd bara att man var tvungen att vänta till klockan 1 på natten men det var det värt! Men nu ska jag sluta gagga om Takida. Amanda Jensen var också jättebra, för dom som inte visste det så är Amanda egentligen brunett. Är det nån annan som var och såg på Takida? Kommentera alla!!!

Paulina


 Sångaren är riktigt snygg ;)

Hehe

Så här ser min bikini ut i alla fall!


Rikrigt nöjd med inköpet! Den kommer från stadium!


riktigt impad!

Efter att ha klickat runt på Alice fina blogg http://www.lillalice.blogg.se/ så hittade jag en annan blogg som jag måste säga vart riktigt imponerad av! Det är en tjej som ritar av olika kändisar och så, och hon ritar så himla bra! Man skulle gärna rita lika bra som henne! ;) Men ni måste verkligen gå in på hennes blogg! Här kommer adressen: http://hannasplace.blogg.se/

Paulina

glöm inte att kommentera! ^^


solig dag! :)

Idag har det varit en riktigt skön dag tycker jag för det har varit så himla soligt! :) Jag var först i kärleksviken med Linn, Félice, Alva och Johannes och det var riktigt skojj! ^^ Hoppas det blir igen! :D Vi badade och solade och lite sånt. Men sen när jag hade hoppat i vattnet och skulle dyka typ då råkade jag trampa på nått glas eller nått som var i vattnet så nu har värsta jacket under tån. :( Det är inte skönt, dessutom så brukar jag alltid gå barfota men nu måste jag ha på mig skor hela tin! :( Det stör jag mig nå grymt på. ;D Och sen senare på dagen idag har jag bara legat och steekt i solen med min nya bikini. ^^ Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig dom sista veckorna av sommarlovet! :/ För jag har suktat efter sol hela sommarlovet känns det som! Men nu ska jag ta och se en film som heter Fun with Dick and Jane med Jim Carrey i huvudrollen som jag bara älskar! (LL) Han är bara så himla rolig! :)
Paulina!

 
Den här bilden är ifrån Ace Ventura- Pet Detective och där tycker jag att han är jättesnygg! ;)

:)

idag har det ju varit skitväder så jag har varit inne hela dan. och jag hittade inte nått att göra förens jag såg mammas gamla smyckeskrin. då öppnade jag det och hittade massor med fina smycken från 80-talet och så. ^^ jag så nu har jag tre stycken skitsnygga ringar på fingrarna :) mamma har jättemycket halsband som bara är sååå snygga, från när hon var ung. men jag har inga kläder att ha dom till :/ men jag ska nog försöka hitta nått snart som är i lite gammeldags stil :) kanske far på stan med nån kompis snart :) och så hittade jag en jättefin hårgrejj som man liksom sticker in i håret och jag såg precis ut som mamma när hon var ung :)

vet du nått plag nånstans är lite gammaldags? :) skriv det i såna fall!

Paulina


dagens!

dagens låt: are you ready- tree days grace

dagens film: raise your voice

dagens blogg: http://www.jjosefin.tjejsajten.se/ 

                 


bästrubrik.not

hejhej, nu har jag gjort en ny blogg efter att den andra vart kaputtskih. :) även om den som jag har nu inte riiiiiktigt var lika snygg som den förra så får jag väll bara hoppas på att nån läser bloggen i alla fall! ;) idag har jag varit på leos och bara tagit det lungt, med alla andra hundra skallar som var där. saknar ditt glada leende linda! http://www.feerre.blogg.se
ska fortsätta chatta med josefin nu ^^

Hej bajskrov

 

Välkommen till min nya blogg!

här e jag :)


RSS 2.0