There you are, smiling at me from the next room.



Jag saknar din närvaro!
Jag saknar dig! Jag saknar ditt leende! Jag saknar ditt skratt..

1960's


Quotes from life.

Someone once said: it's the good girls who keep diaries.
The bad girls never have the time.
Me... I just wanna live a life I'm gonna remember.
Even if I don't write it down.
Jag älskar det citatet och det kommer från min favoritserie One Tree Hill!
Jag gillar One Tree Hill eftersom allt är så meningsfullt! Och tänkvärt!
Man får härliga känslor bara av att kolla på det och lär sig uppskatta livet.
Allt är ju inte så verkligt, men ändå så får dom till en sjukt bra serie!
Nu får ni se några av mina favoritlåtar från OTH! Kramar :)


Jimmy Eat World- 23


Jack's Mannequin-The mixed tape

Nada Surf- Always Love



Gavin DeGraw- Jealous Guy (acoustic) Jag älskar Gavin, så musikalisk!

Topshooopppppp

En anonym sa kommenterade Om det hade funnits ett direktflyg hade jag redan åkt... och jag skulle gärna vilja veta vem det är och tacka så mycket! :)
Anonym: vars kommer allt ifrån? :) jättefina kläder och fin blogg! <33

Kläderna jag visade upp i det inlägget är från Topshop och jag blir jätteglad när någon säger att jag har en fin blogg! :) Så tack så jättemycket! Kan ni se headern? För det kan inte jag.... :P Jag är inte så duktig heller att fixa med sånt... x) Jag tycker det är jätteroligt när folk kommenterar och det borde ni fortsätta med! :)

Kram!!

SINGING



Jag och Tessie sjunger en grymt fin låt! Tell me what you think! ;D

I'm only gonna break, break, break, break your heart

Idag har jag varit ute i skogen och vädret har varit fantastiskt! :) Väntar på bästisen Linda för vi ska på promenad. Vi är inte så duktiga som ni tror, vi låtsas att vi är på promenad hela tiden men det är vi inte. ;) Föresten, varför har folk slutat kommentera?! :O Vill ni att jag ska skriva om något speciellt så säg då det! Jag har lite brist på bloggning eftersom jag är ute mest på dagarna på sommarlovet, men säg till om det är något ni vill att jag ska skriva om eller så :)! Här kommer lite covers från tuben:

Älskar hennes halsband!

woopwoop

Tjosan! Idag har jag och min älskade familj varit ute vid havet och fikat och haft piknick! Det var hur mysigt som helst, och roligt! :) Liam var lite vild,, om man säger så. Men det är ju som vanligt då! Sen så hälsade vi på farfar på sjukhuset, jag gillar inte sjukhus. Det är ju typ meningen att man ska få ångest där, kalaste väggarna man kan göra och de allra läskigaste och tråkigaste färgerna man kan ha... Det skulle vara hemskt att behöva ligga länge inne på sjukhus, jag skulle bli sinnesjuk allvarligt... Mer än vad jag redan är! :P Jag får ofta jättemycket ångest på sjukhus, men idag gick det bra. Jag tycker det är hemskt att se alla ensama gubbar och kärringar som bara får ligga där och stirra in i väggen, och det känns overkligt att man själv i slutet av livet ska ligga där... Nu ska vi snart få en middagsgäst: farmor! :D Det blir trevligt. Jag är verkligen hur trött som helst nu, önskar jag hade någon att mysa med... men Liam är väll alltid tillgänglig... Eller han vill inte mysa med mig längre, han är inne i någon trotsålder då han ska vara så mallig den lilla skiten. ;)

  kram


Det är roligt att leka!

Haha, det är faktiskt väldigt att roligt att leka med olika bilder! Har redigerat om bilder på mig och Tessie och det blir ganska fint när man lägger till lite effekter och som på Tessies, en låttext! :D Vi får se om någon känner igen låttexten... :) Kram!


summer

Hur spenderar ni eran sommar år 2010?


favorit i repris!



Alltså den här låten är underbar! Jag blir så jävla taggad av den. :D Riktig rock. Så ni mjukisar kanske inte ska lyssna på det här. ;) Kramar!

Ett gott skratt förlänger livet eller något sånt.

Här kommer ett par videos som jag döskrattar när jag ser! Hoppas ni har lika bra humor som jag. ;) Enjoy! SÖT ROBERT!

Obeskrivligt bäst.,.,.,.,.



 Mina bästa! Ni gör livet enklare att leva! Tack för att ni finns, och glöm ALDRIG att ni alltid kan lita på mig och vet att jag alltid kommer finnas där! <3 Älskar er tjejjor! <333

I´m saving this summer, the last one of summers.











 JAG ÄLSKAR DIG! <33 Finns ingen bättre lillebror än du!

Fis och Lind

Jag har sett "The Proposal" idag med Linda och vi åt rulltårta, det var hur mys som helst! :D Sen for vi och Fis och grilla vid dödmansudden också, och det var najs. Fis hade med sin gitarr, en YAMAHAAAA. Vi pratade som fan i alla fall och vi kom på att livet inte är så enkelt ändå. ;) Ja, bara gud vet vilka samtalsämnen vi har... Från korv till... korv. :P XD Ja men det var riktigt roligt i alla fall! :) Så tack tjejor. (L) Kram! :):)

 FARLIG KILLE ALLTSÅ, DESSUTOM I FILMEN, MÅSTE HAN TA AV SIG TRÖJAN?! *dreeeegeeel*

music heals me

It's killing me too
It's so wrong not to be with you
It's getting harder to stay awake
It's killing me too
It stops my heart just to be with you
So listen cause you are the only one who cares to hear

Sister Hazel blir bara bättre och bättre desto mer man lyssnar på dom! Älskar sångarens röst, och deras texter är så meningsfulla! Har drogat den här låten nu i flera dagar, och ni förtjänar att höra den!
Kramar!

Musik.

Här kommer en låt som nu står mig nära till hjärtat! Life after you- Daughtry. Kram Paoo!



Dear John...

Filmen var asbra! Rovan snyfftade igenom hela tror jag. x) Gullis. Dear John är verkligen värd att se, men man blir asförbannad i slutet! Men ska inte berätta varför... Det är nog igen film man kan se hundra miljoner gånger men den var sjukt bra! Liten tårskvättare sådär på kvällen... Haha, vem är som dom två agnesarna i min klass egentligen? Dom är lite annorlunda, med tanke på att dom hade med sig snacks till bion. Och inte vilket snacks som helst utan..... DAMDAM. KRÄFTSJÄRTAR!!!! Det var nå nytt. Det luktade som tusan. Hahahaha. Men Channing Tatum är grymt snygg! Han är en biff. (A) :D Dessutom så är han i bar överkropp i början och filmen och det tackar man inte direkt nej till. ;) Filmen får 4 av 5 toasts. Värd kärleksfilm att se! Igår så gick jag med Jullan på stan och vi shoppade loss riktigt rejält. Jag hittade verkligen saker som var min stil igår och jag köpte 2 ringar: en rosa neonfärgad dödskalle och en med zebraränder på och lysande rosa i mitten, sen en ACDC-tröja som jag blev riktigt nöjd med! Jag gillar ACDC, hihi. Den finns på Only för 199 kronor och det tycker jag var ovanligt billigt för tröjor med band på kostar oftast runt 400 kr.. Och sen så köpte jag ett par örhängen på Ur&Penn och ett fint kularmband där. :P Det lät lite fel... Och ett vitt linne på gina, bara helt vanligt! Hoppas ni har det bra,, kram!

aniluaP

KÄre JOhn

Hej allihopa! Ikväll så ska vi se Dear John, tjejerna och jag! Det ska bli jättekul! :) Filmen verkar ju jävulskt bra. Kärleksfilm, undra om det är det jag behöver... ;P Men den verkar vara ganska sorglig också, men det gillar vi! ;D Jag kan ju säga att oftast så är det på film att kärlek är perfekt eller helt otroligt hemsk. Men vi får se om den här filmen kanske har en blandning av fantastisk kärlek och svår... Jag ska köpa godis. :B GOTT. Jag kan inte förstå att om en vecka går jag ut åttan och 94:orna går ut nian och sen ska dom till gymnasiet. :O Tiden går så fort!! Det känns ändå skönt att den sista veckan är väldigt lugn, fast vi har SO-prov på måndag men det går nog bra.. :P Sen så ska vi spela brännboll på onsdag! JIPPI, älskar brännboll! :D Vi hade det på idrotten, fast det gick sådär eftersom det var motvind. (och ja, jag skyller på motvinden) Någon som sett Dear John? Vad tyckte ni i såna fall?:) Gnééés sa att titeln kommer från en svensk låt som heter Käre John, men... Haha, man vet aldrig med agnes. XD Jag förväntar mig i alla fall att den ska va bra men vi får väll se. ;D

Paulina <3


RSS 2.0