Pluggar inför ett engelskaprov och hittar detta.

XD

Hvorfor har du på deg hatt?


BD.

Jag tycker att den här låten är så fruktansvärt fin. Den beskriver exakt - om inte mindre, hur vacker Breaking Dawn är. Jag såg den för andra gången någonsin ikväll med mamma. Jag grät redan när den precis börjat, den berör mig. Jag tycker att den är så känslosam, vacker, rolig och väldigt sorglig på samma gång. Jag skrev om den på min tumblr också om ni vill läsa lite mer: www.peesss.tumblr.com
Det finns så mycket mer jag vill skriva, men det kommer aldrig att räcka och vara rättvist mot filmen. Den är helt fantastisk.Är inte det här ganska kul?

Alltså detta är VÄRLDENS gulligaste hej!

Varför jag älskar OTH.


The Hunger Games

Jag har läst den här boken innan jul. Den var hur jävla bra som helst! Jag hoppas att filmen också är lika bra, men det kan nog bli svårt att mäta sig med boken! Det såg ut att vara riktigt bra skådespelare. TAGGA!!

DET ÄR FREDAG!!!! WOHO WOHO WOHO

Jag var ledig idag, GÖTTANS. Harry <3 Så bra! X-tina. <3

Sweet sixteen.

Two Door Cinema Club – What You Know ASBRA LÅT (FRÅN VAMPIRE DIARIES)! DANCEDANCE SHAKE YA ASS
Party! Hihi, nämen jag hade mitt födelsedagskalas förra helgen med 11 tjejer hemma hos mig. Det var svinlyckat. Vi åt god mat, tack mamma för det ♥ och tack mormor för hjälpen ♥. Till maten drack vi Fanta Exotic och andra barndrickor! Lämpligt för oss! Som vi fjantade oss, det var riktigt kul. Girls night in. Vi hade musiktävlingar och jag fick finfina presenter och Celinas text betydde mycket. Tack tjejer för att ni är så glada och härliga! ♥
Tacosoppa!
MOA: LICKIELICKIE.
Moas matkoma-face! Like a seal!
Fina du.
Töötis!
Citrontävling: Mohawk förlorade tyvärr......
Sofie förlorade inte!
LE GRAND FINALE: superlyftet!
GODIS OCH SOCKERSÖTA TJEJER!
Noomi shufflar.
Sofie: "JAG SHUFFLAR!!!!"
Musiktävling!

THEDREAMTHATHAUNTSYOU.


Klass NA1 ni accepterar mig för den jag är, thanks!


Vilken dag.

Det har verkligen varit one hell of a day. Hela veckan har varit som ett stort frågetecken. Jag har nämligen funderat på att byta program från natur till samhälls. Jag var på två prasodagar på Draggen men det var absolut inget för mig. Midgårdsskolan är skolan för mig. Jag hör hemma där. Det kändes väldigt motigt att behöva byta klass eftersom jag hittade rätt direkt, min klass är helt underbar. Jag hade så tur. Jag kände det redan från början. Men nu är det bestämt. Efter många om och men så ska jag byta till samhällsklassen på Midgård. Men det känns jättebra för att jag fick ju i alla fall stanna på skolan och det var ju det viktigaste. Det kommer bli rena semestern att ha matte 1b!
Jag kommer sakna min klass, för även om vi syns på rasterna så blir det så speciellt när man går i samma klass eftersom man ses hela tiden. Men som sagt jag fick ändå möjligheten att få vara två eller tre klassrum ifrån och det är ju fantastiskt! Dagen har varit omtumlande, jag var tvungen att säga hejdå till lärare och klasskompisar. Jag har haft fantastiska lärare som har varit så snälla mot mig och har stöttat mig. Jag är så glad att jag prövade på natur ändå, för jag hade ju aldrig vetat annars hur det var. Jag har inte stängt alla dörrar bara för att jag byter, det finns alltid en till att öppna.
Den klass som jag nu ska börja i verkar bra! Det sa i alla fall en lärare till mig och eftersom 2 av de hejjade på mig idag kunde jag åka hem och känna mig glad. Jag kämpade för min sak, fast jag tvivlade på att det skulle lösa sig. Men det gjorde det ju!
Jag hade flera värdefulla samtal. Komplimangerna jag fick är jag så otroligt glad och lättat över att få höra. Jag underskattar mig själv, tror att jag är sämre än vad jag egentligen är. Det är dumt! Det måste jag ändra på.

Man kan inte ge upp, man måste fortsätta tro på att det kommer komma en lösning. Man får kämpa för sin sak.aahhh


TILL NATURARNA MINA/ASKUL

Klockrent!

MID.

Det har varit en omtumlande vecka där jag har känt mig lite lost. Tvivel, inga svar, många beslut osv... Men nu känns det snuskigt bra!! Skriver mer sen :)

Fruktansvärt bra & tänkvärd film.

Ingenting är omöjligt.
Jag och Liam har sett Dolphin Tale. En film som handlar om en delfin - Winter. Den är baserad på en verklig historia. Hon fastnar i ett rep och slungades upp på stranden då en pojke hittade henne och hon fördes till ett sjukhus för vattendjur. De försöker träna henne men hennes sår på fenan blir bara värre och värre så de måste till slut kapa den. Då föstår man ju själv att en delfin inte kan simma utan sjärtfenan - men som sagt inget är omöjligt. En riktigt bra film, inspirational (som man säger på engelska). Se den.

Länken: http://www.putlocker.com/file/05F603EE76002BBC#

JC - the only man there is.


anonymous x 2


Photoshoot with monsters.

Noomi ville att jag skulle lägga ut fler bilder från photoshooten med Linda, Cicci och Tora. Vilket jag tycker var en bra idé! Photoshooten vart lyckad, här kommer bilder! :) Trevlig helg! :) (foto: paulina)

Inspiring.

www.peesss.tumblr.com

Helvete Harry.

Så gode kul! Harry är så skön när han kollar bort och skriker WOHOOOOOOOOOOOOOOOOO.

ANONYMOUS

Jag blev snuskigt nöjd med den här bilden.
På bild: Anonymous
Fotograf & redigerare: Jag


2011.

Jag är stolt över det jag åstadkommit under året 2011. Jag var på ett tufft läger för hårdingar på F21, där jag kände att jag jävlar kämpade. Jag var så otroligt nöjd, stolt och glad när det var över, och jag sa åt mig själv att aldrig glömma det. Jag har uppträtt flera gånger och blivit mer och mer van att stå på scen och sjunga och spela efter varje gång. Jag har kämpat mig igenom en termin på naturprogrammet, fast det gick tungt från början till slut. Jag har fotat massa kort som jag blivit nöjd med. Jag har lärt mig att åka vattenskidor och att åka på en. Jag har kört vattenskoter och båt. Jag har gjort så mycket. Jag har fan kämpat hela tiden, jag är stolt över mig själv. Jag ger aldrig upp! Jag hade inte klarat det utan min familj. Det är ni som alltid hjälper mig och får mig att må bättre. Det är jag obeskrivligt tacksam över.


De är så JÄVLA söta och det är så JÄVLA kul!!!!!! :D:D:D:D:D::D:D:D:D:DD


Lyssna (cold), se (cicc)

Aqualung & Lucy Schwartz – Cold

Det här är vad jag gjort idag!

Brudarna: Cicci, Tora, Linda och jag.

Man smälter ju...!

Mycket bra sånginsats från pojkarna! Hade aldrig hört låten förut, den var ju bra! (:

ÅH ÖGONGODIS, NOMNOM..

Har hört talas om och läst om de här pojkarna, One Direction, men jag har inte lyssnat på de eller vetat vilka dom var som personer förens nu. Riktigt sockersöta pojkar som krossar många hjärtan. Låten är faktiskt väldigt gullig, söt text, söta pojkar och fin video tycker jag! :) Krullkillen är lätt sötast!

Christina Grimmie blir bara bättre och bättre!


2012, here we go!

Det viktigaste under det kommande året,, att tro på sig själv.


RSS 2.0