Dag 07 - det här gör mig glad

Yellowcard – Light Up The Sky
-skoter & haddingen & fint väder
-adam pihlgren & den han är & det han gör
-emil lundgren & tim sörlin
-bixi
-att köra skoter & fort -jesper holm & hans personlighet
-min pappa
-sommar & marcus & linda
-mina föräldrar & all kärlek de ger
-mina syskon & jag
-tessie ahlstrand & trehörningen
-åka/köra båt sent på kvällen på sommaren
-david pihlgren (jacke också!!)
-isabelle hällquist, vi träffs sällan me när vi väl gör det har vi det askul
-köra gokart & umgås med boströms
-min lillebror
-när solen lyser in i ett rum
-min mamma
-fina foton som förevigar de härligaste ögonblicken
-när jag får uppleva någonting vackert
-min mormor
-när folk uppskattar det jag gör & den jag är
-köra isbil
-när jag bara får vara den jag är
-när jag får skratta
-att klä ut mig'
-när man får prata med någon man inte pratat med på jättelänge
-när jag känner mig fin & är nöjd med mig själv
-bra minnen
- vara på musikläger

-att jag är jag

Världens fränaste.

http://www.youtube.com/watch?v=7RdB0aCQ2RQ

Stormtroopers och Darth Vader är absolut coolast. :D:D:D:D:D

Dag 06 - min dag

Varför jag väntat med att skriva det här inlägget är för att det skulle vara roligare att skriva om något kul ifrån helgen då jag lever livet mer men... Dagen med stort D har kommit och jag skriver det på en tråkig vardag i alla fall.

Jag gick till skolan och hade slöjd första lektionen och jag sydde då klart min skjorta. Ska lägga upp en bild på den så fort jag får tillbaka den av lärarn! ;D Sen hade vi matte och sen lunch. På lunchen satt jag och Ida först och spela gitarr men sen kom Linda (min förra slöjdlärare) med sin nya bebbe och då vart jag såklart skitsugen på att se på bebben.. Sally var hur söt som helst och liten och söt som en docka. Så mjuka kinder och typ riskorn som fingrar!! (A) Det var svårt att slita sig meeen vi var tvungen att gå på NO:n. Där håller vi på med jävligt intressanta saker! Arvet och DNA. :D Skitfränt. Sen hade vi SO och jag och Vera redovisade om judendomen. Shabbat och Pesach, gick väll bra ända tills vi satte på en gnälligt sjungande kärring på activeboarden samtidigt som vi läste upp ur några speciella texter och det var svårt att hålla sig för skratt kan jag säga....
Sen franska på Å-hem och så gick jag hem.

ROLIG DAG VA, VA, VA, NOTTTT
äsch jag var glad i alla fall. :D

FUCKING AMAZINGGG

Sjukt jävla rolig reklam!

http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0

Nuläget.

Alla tonåringar som har det jobbigt nu borde tänka framåt. Det finns alltid en framtid.

P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version

Pink är absolut en stor inspirationdskälla för mig och har varit ända sen jag var liten. Har alltid beundrat hennes ärliga sätt att vara och att hon beskriver jobbiga saker. Hon ger otroligt mycket hopp! Hennes texter betyder faktiskt något, och de för fram ett viktigt budskap.

http://tabs.ultimate-guitar.com/p/pink/fuckin_perfect_crd.htm

Jag måste skärpa mig.

" HAPPINESS WILL NEVER COME TO THOSE WHO FAIL TO APPRICIATE WHAT THEY ALREADY HAVE. "

Jag har den senaste veckan varit negativ mycket, men det har också gått upp och ner som en bergochdalbana- mitt humör. Jag var jätteglad förut och nu känner jag att när jag lägger mig på kvällen så vill jag bara sova så att den dagen tar slut och så att det blir en ny dag. Sen när jag vaknar på morgonen har jag ingen inspiration alls, jag känner inte att jag har lust med någonting. Nu under de omtalade "oxveckorna" så känns en stor del av mina vardagar exakt likadana.. Vakna, klä på sig, äta frukost seeegt, gå till skolan, vara i skolan, gå hem från skolan, vara trött, göra läxan, gå och lägga sig. Ambitiöst liv. Jag förstår inte vart min karaktär och personlighet har tagit vägen, jag önskar verkligen att jag kunde släppa lös och bara vara mig själv med alla som jag träffar nuförtiden. Jag funderar hela tiden jättemycket och ibland så är jag så långt bort i tankarna att jag glömmer bort var jag är.

PAULINA.

Så glad vill jag vara igen. : )

Ulrik

Jag förmodar att många av er redan hört talas om den här fantastiska snubben. Ulrik Munther. Han blir 17 år imorgon och han har släppt två egna låtar än så länge och han har grymt härlig röst! Han har lite hes röst (som jag älskar) och rispig och det låter helt fantastiskt när han sjunger högt och tar i! Han verkar vara en otroligt fin person och skriver riktigt betydelsefulla texter och det hör man ju inte varje dag.. Jag är lite småkär i pojken, han är så fiiin.. :) Så jävla talangfull!

Dag 05 – Ett smycke, klocka eller accessoar som betyder mycket för mig

När jag fyllde 15 i julas så fick jag en ring av min farmor i julklapp. Den låg i en gammal och sliten marinblå ask och jag tycker den är fin. Men det är inte utseendet på ringen jag älskar, det är historien bakom den. Farmor fick den här ringen av sin mamma och pappa när hon fyllde femton och nu för hon ringen och historien bakom den vidare. Jag blev faktiskt lite chockad när jag fick ringen för jag tycker det är så mäktigt med gamla saker och jag har aldrig tidigare fått något i present som har funnits så länge. Det är otroligt att den passa perfekt också! När jag rev upp papperet runt paketet och sen fick syn på asken så blev jag direkt försiktig och nästan bara rörde med pekfingrarna och tummarna för att jag tyckte det kändes så gammalt och ömtåligt. Jag måste säga att den verkligen är vacker och tack, farmor.

Dag 04 - det här åt jag idag

Jag åt en kaka med hundra ingredienser i+ en massa siffror och den var bara bukfylla.

Dag 03 - mitt älsklingsdjur

Mitt älsklingsdjur har alltid varit hund. Vi har haft två hundar, Gordon-Settrar. Birka och Bella. Det är så otroligt härligt att ha hund, men jag var aldrig med om deras valptid, som mamma säger är jobbigast så jag vet inte hur jobbigt det är också.. Jag kommer ihåg när jag och Bella (den hund som var 2 år yngre än Birka) låg på gräsmattan en sommar när jag var liten. Vi bara låg där och hon var alldeles still och kollade på mig som om hon vore mänsklig. Det är ett fint minne. Birka och Bella var båda två väldigt fina hundar och de var kärleksfulla som bara den. Jag vill fortfarande ha hund som jag velat haft ända sen Birka och Bella dog, eftersom det var så längesen och jag skulle jättegärna vilja gå på dressyrkurser och agility med den. Jag kommer ihåg när Birka var gammal och grå och så fick hon en cancerknöl på halsen. Det var jobbigt att se hur nedstämd hon var den sista tiden innan vi beslutade för att avliva henne. Bella avlivade vi också på grund av åldern, Birka blev fjorton och Bella tolv. När vi tog Bella till veterinären så var vi tvungen att stanna med bilen efter ett tag och släppa ut henne på ett fint ställe nere vid en liten insjö, hon spydde (vet inte varför) men hon fick i alla fall bada en sista gång. Jag var kanske 9 år då och jag fick stryka Bella på pälsen medans hon låg på bänken när veterinären avlivade henne. Det var jättejättejobbigt men det var absolut värt det att vara med i hennes sista stund i livet. Jag och pappa såg henne somna in, utan att det alls gjorde ont för henne. Det är det jag tycker är så bra med att avliva, djuret behöver inte lida och vara helt orklös ända tills det slutar fungera utan man avlivar det istället.
Jag måste faktiskt säga att vi också har haft en katt samtidigt som vi hade hundarna och hon var speciell. Hon kollade sig över vägen åt båda hållen innan hon gick över gatan. Fränt.


Dag 02 - min första kärlek

Min första kärlek är Måns. Vi gick i samma klass länge på Sjöfrun. Vi blev ihop första gången i trean tror jag. Han var världens snällaste kille. Vi lekte ofta med hans lego och så var vi med hans småsyskon. Han är en väldigt lugn person och jag kommer ihåg att vi satt och ritade tillsammans. Jag och Måns var ihop ända tills fyran till och från.

/ PAULINA


Belief makes things real, makes things feel, feel alright.

Idag har jag varit med världens bästa Adam. Kommer skriva om dagen på min andra blogg.

http://haddingen.blogg.se

Kram, ha en bra lördagkväll!

Dag 01 - om mig

Jag heter då Paulina Sörlin och fyllde 15 den 19 december förra året. Jag har kallats Paoo ända sen trean och det är oftast det mina vänner kallar mig. Jag kallades Pralinen av min morfar och kallas Paulinen av min pappa. Jag älskar att leva livet och det gör jag på en massa olika sätt, men mest ute i Haddingen och i Trehörningen. Jag är alltid mig själv och älskar att vara mig själv! Jag spelar gitarr, piano och så sjunger jag. Jag är jeffligt musikintresserad. Jag lyssnar mest på hårdrock, lugn rock och akustiska låtar, men är öppen för det mesta. Jag fotar, tecknar och pysslar på min fritid. Jag är en skämtsam men fortfarande väldigt allvarlig person. Jag är djup (misstolka inte!!) och ser ibland saker som ingen annan ser. Jag är en "funderare" som jag brukar kalla det och tänker väääldigt mycket. Jag har väldigt stor empati och mår väldigt dåligt om jag ser när någon far illa. Jag skrattar mycket och som en KÄRRRINGG. Mina kompisar skulle nog säga att jag har pervers humor. (TOLKA SOM NI VILL...) Misa lajk kebabrulle, vårrullar och julskinka. Jag är en sån människa som försöker ta vara på de bästa stunderna i mitt liv, och oftast förevigar jag det också med hjälp av kameran. :D Jag är en fartdåre. Älskar att köra skoter, fort. Jag kör båt på sommaren och jag är ganska orädd när det gäller fart. Jag åker Fritt Fall på Grönan. Jag gillar djur, och har länge funderat på att bli veterinär.
Det viktigaste: Jag älskar min familj, och är otroligt mycket med dom. Mina småsyskon Tim och Liam är de som står mig närmast till hjärtat. Jag är också en sån person som fortfarande leker även om jag är "stor", så jag leker gärna med mina syskon om jag får chansen. Tim och jag har en jättenära relation. Jag kan prata om ALLT med mina föräldrar, och det gör jag också. De vet allt om mig och de är ett enormt stöd. Vi har inga hemligheter för varann och det tycker jag bara är positivt. Liam och jag brukar läsa på kvällarna tillsammans och han är liten, men otroligt värdefull.

nu tar jag tag i den här skitn.

Här är beviset på att jag ska blogga mer nu. En lista. Jiiipppiii.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mitt älsklingsdjur
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Ett smycke, klocka eller accessoar som betyder mycket för mig
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Det här gör mig glad
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min älsklingsmat
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Dessa människor dras jag till
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner

RSS 2.0