Valbörg 2010

Trevlig valborg! :D Hoppas att alla har det lika bra som jag! :) Jag är i Lule, sitter inne på Emmas rum nu och tänkte skriva en liten bit. :) Jag har nyss ätit efterrätt som var grymt god! Idag så åkte ju vi bil hit och till mormor. Och när vi var på väg till mormor så körde vi på e-4an och då så några minuter efter Bureå så lyssnade vi på en skiva i bilen men det avbröts av en sändning från SR P4 typ.. Ja och då så sa dom att det hade varit en krock i Bureå. Och vi hade just kört förbi där! Det var asläskigt men det var en väckarklocka.. Eftersom jag tänker att allt händer för en anledning så kanske det var menat att vi skulle tänka på att ta vara på livet och älska dom runtom oss. Man ska inte slösa på tiden man får. Men som tur var så var det ingen som blev skadad allvarligt och bilen hade kört in i vajerräcket. Men ändå hemskt, för vi antog att det var allvarligt eftersom det var en kille som fått punka och som stod och bytte däck med ryggen ut mot väggen, så vi trodde att han hade blivit påkörd.. :S Men vi kom hem oskadda. Men annars så har det här varit en jättebra valborg men den är inte slut än! Jag kommer nog inte kunna åka tillbaks till mormor utan att ha sjungit för Kicki. ;) Hon är jättehärlig, världens gosigaste. Man blir glad av att vara runt henne för hon är så possitiv. :) Alla i den här släkten är det. Mats är hur rolig som helst. :D Jag tycker det är jättehärligt att sitta och lyssna på när alla de vuxna pratar, det är mysigt. :) Jag ska nog lira lite gitarr nu men sen gå till de andra. :) Ha det bra! Kramar!

Paulinen

I'm gonna love you more than anyone

Gavin DeGraw. Hans röst njuter man av att höra, i alla fall jag. Jag vill ha "Belief" på mitt bröllop. Den är så himla fin och han är så otroligt talangfull! Gavin har fantastisk röst + han är asbra på piano, och jag älskar när han sjunger obestämt, alltså han sjunger utöver det vanliga. Han förmedlar en otrolig känsla. I alla fall för mig. Jag blir lycklig när jag hör hans röst. Hoppas att jag gillar han fortfarande när jag ska ha bröllop någon gång.
Belief- Gavin DeGraw

En till grym låt med Gavin! Lyssna & njut!
We belong together.
Kram!

Tycker till om kroppsideal.. Lång text, men läs ändå! (A)

Kroppsidealet har alltid påverkat och kommer nog fortsätta påverka oss. Media visar oss att alla tjejer ska vara smala och se unga ut, ha stora bröst, vilket man inte så ofta ser i verkligheten. Själv tycker jag att det är naturligt att man åldras och tycker inte man ska plastikoperera sig för att man fått en rynka på ena kinden. Män ska däremot enligt media och modet vara jättevältränade och ha magrutor, eller six-pack som det kallas. Och oftast så ser det bara plastigt och tillgjort ut för oss andra människor som ser det här dygnet runt på tv eller i skvallertidningarna. Dessutom så förändras hållningen jättemycket om man tänker att man är tjock eller om man känner sig för smal. Media skapar en falsk bild av hur vi ska se ut- de talas inte om hur vi ser ut. Man är född med den kropp man har och måste göra det bästa av den. Vill man träna för att få muskler, det klart man ska göra det! Men man ska inte träna för att få bättre självförtroende för man ska trivas i sin kropp och inte fokusera på de dåliga sidorna hos en utan de bra. Om man som tjej fokuserar på de dåliga sidorna på ens kropp så kan det leda till ätstörningar, för mycket träning eller att man till och med vill plastikoperera sig! För killarnas del så kan det leda till dopingmissbruk. Det klart att man själv blir påverkad av medias kvinnoideal. Man blir mer brydd om sin storlek och eftersom man hela tiden ser de där perfekta kropparna och de perfekta, vita tänderna så kan man heller inte försöka glömma alltihop och tänka att man duger som man är. Jag är nöjd med mig själv men ibland kommer man ner i en dipp just pga. dessa ideal om hur man ska se ut. Man kan också kanske skapa en drömkille av den kille man är kär i, med snygg, perfekt kropp, vita tänder, brun hy och allt sånt som man ser i filmer eller på tv och då lurar man bara sig själv. Man måste försöka tänka att man ska vara sig själv och skita i alla andras åsikter, köra sitt eget race och inte jämföra sig själv eller sin kropp med andra! Media är ju som en helt annan värld än den riktiga världen utanför tv-rutan. Och om vi någon gång skulle se en tjej med former på en reklam så skulle det ju bli helt galet! För man har ju blivit van vid de där tjejerna som har storlek XS (inte för att det är fel på dom som har det, för om man är född med sån kropp är det ju bara naturligt.. däremot om man börjar svälta sig..) som bär kläderna så “snyggt” och sen när verkligheten kommer ikapp en så undrar man hur man hade kunnat tycka att sådant kunnat vara fint ens, och är det ens rättvist för någon? Ska man svälta sig för att se ut som medias värld vill att vi ska se ut?

MY LOVE, TRUELYFörsta gången jag hörde hans röst blev jag totalt kär i heeela honom, han är sov bjotifål. Jag har ju lovat att jag ska lägga in covers jag också.. Jag är dålig på att hålla det jag lovar. :P Nick Pitera!!! :D

Dagens citat

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

Kort inlägg. Idag har jag haft språk på ålidhem, sen åkte jag till SJF och sandpapprade Danand i nacken. Han sa att det sved. Rätt åt han. Imorgon ska klassen på hantverksmässa med alla andra åttor, kul va? ;) Hejdå :)

Kram Paoo

VEM SKULLE DU VÄLJA? (svårt val för min del....)

Är det normalt att äta köttbullar som snacks?

Igår så bowlade jag med farmor, farfar, tina, tove och tim! :) Det var jättekul! :D Slog en strike... :P Tina var den som skrev in mig på tavlan och då skrev hon Puli... Tack så mycket. XD Efter det så fikade vi på coop och sen så kollade vi på tidningar inne på coop och då så tjuvläste vi. :P Sen igår på kvällen så grillade jag med julia, issa, linn, ida, agnese, agnesr, danand, fis och vera. :) Det var kul, fast min pinndeg tyckte inte jag blev så hiskelit smarrig men.. Igår gjorde jag också ett halsband med batman märket på, med pärlplatta. :D Har det på mig nu. Idag så ska jag åka med UG till Ö-vik och bada! Det ska bli awesome. Det var typ veckans höjdpunkt för mig. :P

Kramar!!!

En grym låt som är med i en film som jag jättegärna vill se. Filmen heter " The last song" och Miley Cirus är huvudpersonen. Låten heter i alla fall When I Look At You. :) Grymt fin!


Reaaaaaaaaallyyyyyyy

HALLAAH. Idag så har jag och Fel(is) lekt modeller. XD Både dockor och bonde! ;P Det blev några bra bilder, vi fotade varandra. Synd att det inte blev någon med båda oss.. :/ Jag ser ut som en mini-midget på vissa bilder för Fel(is) är så mycket längra än mig och då så ser jag liten ut eftersom det blir taget uppifrån,, dessutom är jag inte så jättelång.. :P Vi fotade i skogen och inne, men det  var assvårt att gå ut i djupsnön till träden så med storskorna så sjönk man ner asamycket. XD Det var jävligt kul! Jag var bara liiite skadeglad när Fel(is) sjönk. :B Men nu ska ni få se resultatet av mycket skratt! :)

ÖOMAJGÖEDITSTAYLORLAUUTNR En av mina spellistor på spåtifaaj.

 Bondedocka XD

 Haha Fel(is) sjönk ner!!! Tänk på att det som är precis nedanför socken det är där skon börjar så tänk hur långt ner hon var med foten. XP

 Hon är perfekt vännen min! <3

 Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!

 Ja, undra varför vi skratta....

 Perfekta läppar, huh? Stolt fotograf!

 Hårdrock!!!! (LLLLLLLLL) TAKIDA!!! (LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL)

 KRAMAR!!!Tiden läker INTE alla sår..

leöööö :}

nu äre leos med annapanna :D skitkul! vi har just sövt lillen och nu sitter vi vid datan såååm vanligt ,,  men det blir väll lite lek idag också! ;) dom har föresten fått in en ny "SLIDE" här på leos lekland och den är jätte snabb! :D heh. igår så sååv jag och annapanna över hos lilli askul!!! <3 det blev liiite prat tills 3 på natten om killar men det är väll meningen att man ska ha kul i livet eller?! :)

Kommer du hit till leos eller??? ;)

Cii yaoo :) Paoi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Den 18 maj 2008 skrevs det ett inlägg på min gamla blogg, och tiden går fort. Man ska ta vara på det man har medans man har det. Vänskap kan brytas, böjas, vikas och svikas. Man ska ta vara på varje stund man har med sina vänner. Antingen så försvinner dom, de förblir osynliga eller så skaffar dom helt enkelt nya vänner. Det är aldrig försent att säga förlåt. Det är inget fel att man skaffar nya vänner och heller inte att gå vidare, men ska man inte kunna kämpa mer för det som är viktigt än vad vi gör idag? Vi bara låter det vara. Det går inte att vara ovänner hela livet. Man kan ha blivit sårad, ledsen, arg och besviken och man undrar om man själv gjort något fel när man bråkar med någon. Vissa kommer aldrig på svaret.. andra plågar sig själva genom att fundera på hur allt kunde bli så fel. Från att vara ovanliga, roliga och tokiga vänner som bakade världens största chokladboll framför Smallville till att inte kunna prata med varann. Jag har försökt kämpa och låtit bråken "gå över" fast det blir som sår som bara tär i en mer och mer, men ändå blir jag lika besviken när jag får ett nedslag som att dumgöra mig, men fortsätt om du vill ha det såhär. Men jag gör ingenting för jag vill inte att det ska fortsätta som i en film där det är fiende mot fiende.

Paulina

EN FRÅGA..

Hur lever man livet?

Känn på den ni.. Hur gör ni för att leva livet? Hur lever man livet? Finns det speciella stunder eller? Kommentera fritt!

Kram

jeeevlar

Den här killen är grym! Han verkar dessutom vara ovanligt tacksam och en bra människa. Han har ju helt fantastisk röst, dessutom så är han gudomligt vacker! Helt underbar! Jag tycker att han gör rätt i att stå för den han är, varför vara en kopia av någon annan när man kan vara sig själv som det inte finns någon kopia av? Han är bög och han står för det, det är bra tycker jag! Ingen kärlek är fel. För det finns ingen skillnad i kärlek oavsett om man är kär i samma kön eller motsatt. Man blir lika kär och det finns dom som hackar på honom t.ex och han tar inte åt sig utan han vet nog själv vad han går för och vem han är. Han är stark och verkar som en mogen artist. Han har väldigt fint leende! :D Och dom som tycker att det är fel att vara bög eller lesbisk tycker jag ska ta sig en funderare om det verkligen är så fel? Alla har rätt att få vara den de är utan att folk måste invända.

Kramar!!Music is the shit

Några låtar som är poppis på min spotify-lista nu! :) Älskar musik! Kram P. Han har så jävla grym röst! Älskar Seether!!! De gör fan riktig musik! Hörde den här låten första gången igår pga Danand och ändå eggar jag den nu! Sitter som ett schmääkk! :D

RSS 2.0