Tack Julia!!!

Igår hade Julia sin födelsedagsfest! Hon fyller på tisdag men hon hade festen igår. Det var jävligt roligt! Sådär roligt har jag nog inte haft på länge! Tack Julia, Lisa, Cissi, Tora, Issa, FridaLinda och Alicia för en rolig kväll!!!! :) Jag och Linda köpte tillsammans en klänning åt Julia från H&M som var klarröd och passade perfekt till henne! Jag tog med mig kameran och fotade så bilder ska in nu! Vi körde två olika lekar som var askul, jag, issa och julia typ låg på golvet och skratta för att vi var så dåliga. ;) Sen stängde jag in Issa för att hon var lite för dålig. (A) Haha, Linda, Alicia och Frida lyckades ju bra. (; Sen så sjöng vi också Singstar och Issa vann över mig typ hela tiden. -.-' Och i slutet såg vi på filmen Dumpad. Den var bra, synd bara att blir jävligt sugen på att ha en kille då. ;) Jag har saknat alla de här tjejjorna! Nu när vi går på samma skola och är lite närmare varandra kommer vi nog att prata mer med varandra! :) Men jag hoppas att alla hade det lika roligt som jag hade! Jag utbringade en skål för Julia eftersom hon har så stort hjärta och är en fin människa som förtjänar det bästa! <3 Älskar dig Julia! Nu kommer bilderna! :)

// Paulina (:

 Issa gjorde en fläta på mig medans vi såg på film. :)

 Innan festen gjorde mamma en rosettfrisyr på mig. :) Den blev bra!


 Min finaste Linda. :)

 Julia och Issa<33 Fina som vanligt. Julia, tröjan avslöjade ju lite inför tävlingen. ;)

 Alicia och Linda. <3

 Tre blondisar på rad. ;D
 
 Härliga hela högen! <3

 ISSSSSSAAAAA<3

 Födelsedagsbarne!

 Linda och Julia dansade lite.. Linda drack ändå bara läsk som oss andra. :O Konstigt...

 Alicia :) <3

 Jag och Issa. :)

 Mina älskade :):):):)

 Hoppas jag får vara med er mer! :D

 Sooo sexi

 Två blondisar + peace = sant

Tre naturally blondes på rad ;) <3

Det finns massor med mer bilder!! Men det tar så jävulskt lång tid att läga in dom så.. hejdå! ;)


invigning

Den 25 september är det invigning på Sjöfrun! :) Jag ska uppträsa Halo med Julia, bakgrundsmusiken är gitarr som jag ska spela. :) Och så ska jag uppträda Lay me down med Linn. :) Det blir kul!!!!!!!!!!! <333333

Kram Paulina!


hemskt vacker låt!

i'll try- jonatha brooke.


tjenna bloggeeeeeen!!

Heeeej, det var ett bra tag sen sist. ;D Nu sitter jag på leos och muppar med linda. :) Jag har lagt in ett blogginlägg som Isac har gjort på tuben så det är bara att kolla på det! ;D Haha, han är alltid sådär som han är på videon... Linda som jag sa att jag är här med, har äntligen blivit frisk, jag trodde nästan att hon hade blivit dödssjuk där ett tag.. men i alla fall. UG på sjöfrun har öppnat så man kan ju komma dit om man vill. ;P Det är rätt så dött där än så länge men det kommer väll bli lite fartigare där sen! =) Jag och Linn ska uppträda på invigningen av skolan och vi ska sjunga Lay me down med The Wreckers. Jag och Julia ska oxå uppträda å vi ska sjunga Halo med Beyonce. :) Den är hög, men vi ska försöka klara den. :P Jag längtar asmycket till Saitta, hoppas påsk kommer snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

HEJDÅ KRAM PAULINA!
RSS 2.0