Lilyjets- Song for you

Nu har jag hittat en låt som jag tycker är riktigt bra! Det är alltså Lilyjets som sjunger låten "Song for you". Värd att lyssna på!

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=72529659


Tack Cecilia!

Nu har den superduper snälla Cecilia designat om min blogg, (igen). Hehe, den förra blev lite kajcko. Men tack så HEMSKT mycket Cicci! Jag vet att jag har varit dålig på att skriva på sistone,, men jag har en andledning. Nej, det har jag inte alls. :D Hehe, men jag ska börja skriva mera. Jag har fotat väldigt mycket på sista tiden så jag tänkte att jag kunde lägga ut lite bilder. :) Hoppas dom inte är dåliga bara,, men kommentera gärna! :)

/ Paulina <3

 Favoritgubben<3

 Älskardig<3


 Finmaja<3

PaulinaSörlin (copyright)

Jadu,,

Nu vet jag faktiskt inte hur vi ska göra eftersom att ingen fattar hur jag känner. Det vi hade förut var det bästa, men det är lite som bortblåst nu. Om ni vill vara bästisar så kan ni vara det och skita i mig, för jag förklarade hur jag kände, men jag trodde att ni skulle stå nära mig, inte bortanför mig... Jag känner mig så OTROLIGT ledsen över att man inte kan berätta för sina bästisar om hur man känner och dom ska förstå och inte hålla med någon annan, så att man får stå kvar helt själv.. Det är inte mitt fel.. Det har varit för mycket bråk på sista tiden och det var det inte förut och det saknar jag,, allt blev förändrat.. Men om du vill stå i mitten av oss två så får du väll ta din bästis som du nu älskar mest,, hejdå.

Paulina

RSS 2.0