Tjosan,

Idag taggar man ju tlls i morgon, snart äre juh nytt år! :) Jag ska i alla fall fira med bästisen Tessie. :) Det ska bli asssssnajjs, vi kanske kommer åka skoter sen vem vet? ;p Vi ska i alla fall fira där och sen dra dit husvagnen och sova över där. :) Tessie, bästa vän bor där vi bodde förut i Trehörningen<3 den bortglömda byn. Haha , skojja bara. :p Alla vet väll säkert vad det är?! :O :S :D Haha, jag sitter i alla fall just nu vid farmor och farfars dator och har det mupp. Tim jävlas med Liam och Liam skriker ( lillebrorsor ). ;p Det är lite drygt. -.-' Men, gott folk. Ni som brukar smsa med mig. Jag kan inte svara eftersom tt telefonen har CP-DAMP. Så det är inte det att jag inte vll smsa med er! :) // Hejjs, Paulina :)

OMG!

KOLLA IN DEN HÄR TJEJEN HELT SJUKT!!! MAN BLIR JU NÅGOT AVUNDSJUK!!! :( :) // PAuoen.

OPEN YOURE EYES FOR THIS!

Den här tjejen har jag lyssnat på väldigt mycket! Både för att jag älskar hennes röst och för att hon är grymt bra! :) ( KORT INLÄGG ) HEHE. // Pauoen :)

WALKING IN A WINTER WONDERLAND

Hör upp allihop! Kolla ut! :) Det är juh hur fint som helst, äntligen lite julstämning! :) Efter jul så ska man till mormor dåe och det är mer julstämning än själva julen för mig faktiskt för vi far dit varje år på annandagen för då fyller mormor år! :) Jag är så himla taggad på julafton och annandagen!!! :) Och dessutom nu för tiden har jag ritat himla mycket så jag tänkte att jag kanske skulle kunna ge några bilder i julklapp till mormor eller farmor och farfar! :) Här kommer i alla fall några bilder från det jag har ritat!

NAJS?

jag när jag var liten :p


RSS 2.0