Haha jag glömde! :P

Hehe, jag har glömt att berätta att jag har sett New Moon! Det var i.. få se nu.. i tisdags! Alltså mitt minne! Jag har inget längre! Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår eller nannting! XD Helt jävla psycho. Aja, jag har ju i alla fall sett New Moon, och ett tips: för er som inte sett den, se den! Den var hur bra som helst! Trodde att den skulle vara dåligt gjord med tanke på att det är lite action och övernaturliga saker i den här, men den var faktiskt väldigt bra gjord! Och tyvärr, så tyckte jag att Robert till och med var ful i den här! Han var så jävulskt blek och linserna han hade gjorde bara så att han såg frånvarande ut tyvärr.. :( Men tur att Taylor (jacob) fanns där!!! ;D Han däremot... yummy! Han vart grymt snygg utan det där hulahula-håret! Jag får en ashärlig känsla när jag ser på twilight och new moon, för kärleken går igenom hela jeffla tvn och slår dig right in da face! Robert måste ju nästan vara en av de mest perfekta killarna i världen.. Jag ska önska mig New Moon i julklapp ifall den hunnit komma ut! <3 Den 19 december fyller jag år!!!! WohooooO! Äntligen 14.. XD Alla mobbar mig för att jag alltid är mindre än dom, oäääää. :'''( Jag tror att mitt kakakakakakalas kommer bli riktigt roligt, det är lite små hemligt. ;D Jag har en enda ledtråd: vi kommer svettas... Hahhaa, misstolka mig inte! Men det blir askul! På måndag ska en kille som kanske ska börja i våran klass hälsa på, på skolan! Hejdå kram Paoi!!!!!!

Vid matbordet hos familjen sööööörlinngggs:
-Jaha, vad åt du idag på dagis, Liam?
-Paaaalt!
-Tycker du att palt är gott?
-Ja, det är jävligt gott..
Min lillebror är tre år och svär redan nu ojojoj... Fast satan så jag skratta!
Sen när jag pratade med honom lite senare så pratade jag om något jag hade gjort sen han ba:
-Du snackar om fel tid!
Hahahah! Han är ju ganska duktig på att prata, ibland lite väl duktig... :P

SNART JUL!

Hejsanhoppsanilingonskogen! Idag har jag varit med Tim och Liam! :P Riktigt roligt! ;) Mamma hade julpyntat igår när jag kom hem! :D Det var värsta härliga känslan, mysipys. Snart är det jul! Det här året har gått jeffligt fort! Tidigare idag så ritade jag en bild på rob pat!! Den blev helt ok. Jag klickade runt lite på google och så hittade jag en riktigt härlig julbild! Så den lägger jag in nu så att ni verkligen känner att julen är på väg!

 EVIL SANTA!!!! MOHAHAHAH

Kram Paoi

Jag är så stolt över dig.

When the children cry cover av Tessie Ahlstrand min bästis! Hon är bäst, jag är grymt stolt över henne! Vad har hänt med kommentarerna föresten? Kom igen nu läsare (om jag nu har några)  xD Kommentera!!!





Kram Paoi

Tattoo

Hejhej! Jag klickade runt lite på google och kollade på tatueringar och tänkte visa några som var sjukt snygga! Har du någon gång tänkt skaffa tatuering när du blir äldre? Jag kanske ska, men det är nog i såna fall när jag är vuxen och då skulle jag nog vilja tatuera in ett porträtt på mamma eller så.

Vilken tycker ni är snyggast?
1.

2.

3.

4.

5.

6.  Den här tycker jag var den snyggaste! :)

7.  Och den här måste ändå ha varit mest verklig. ;D

Kram Paoi

TREHÖRNINGEN+JULKLAPPAR

Hejsan hoppsan i lingonskogen! :D Nu är jag glad! :D Jag har packat till Tessie för jag ska vara med henne i morgon och sen sova över där! :):) <3 Jag vaknade i morse med att jag hade asont i halsen och sen har jag varit i målbrottet hela dan, jag tror inte jag har varit så här hes förut. :P Jag hoppas det är bra tills i morgon så att jag och Tessie kan sjunga och kanske lägga in på tuben! :) Idag när jag kom hem från skolan såg jag på One Tree Hill, första säsongen. Det är den bästa säsongen tycker jag för det är då Lucas är som snyggast. ;) På lördag-kväll så kommer Lindas familj och äter middag hos oss. :) Det blir kul!:) Jag hoppas att jag hinner komma till Tessies skola innan hennes klass har gått, för jag vill träffa Pamp, Osk, Jonte och dom igen! :P De är ju störtsköna! :D Men nu ska jag lägga in lite bilder på saker som jag önskar mig i julklapp! :)

Sakerna kommer från cocoo.se:









Jag älskar dödskallar och nitar, heh. ;)

Kram Paoo :)

Takida <333

Förlåt för att jag inte har uppdaterat tidigare, men jag har inte haft tid! :(
I lördags såg jag ju som sagt Takida, och det var en av de bästa kvällarna i mitt liv! Det var helt jävla sjukt hur bra det var! Scenspråket, attityden, Robbans röst!!! Allt! Robban är hur begåvad som helst. Jag älskar hans röst! Jag satt och skakade under alla Bury the lies-låtar för de har jag lyssnat på så jävulskt mycket på och får asmycket minnen ifrån att höra de + att jag älskar alla låtarna på den skivan! Han körde min favoritlåt Halo akustisk, och det var helt jävla overkligt. Att en röst kan göra en sån verkan! De körde ju också massa låtar från den nya skivan och den hade jag bara hört några gånger sådär, men nu lyssnar jag för fullt på de låtarna också. Att de lyckas så bra med två skivor i rad är ju helt fantastiskt. På något konstigt sätt så var Robban så himla spontan så att det kändes som att man kände han även om han är en artist som har tusen fans. Känslan man fick av att se Takida live, var helt klart den härligaste känslan. Det är ju sånt man lever för. Jag ska deffinitivt beställa biljetter till deras nästa konsert! Jag höll seriöst på att gråta, så jävla underbart var det. Det var knökat på idun, och en tjej svimmade. :P Och så köpte jag ett Takida-linne som var svart och det stog Takida fram och på ryggen deras logga. Jag visste inte att märket som de har, att det står Takida snirklat som en ring!! Det visade dom på showen att det var så det var! Jag avgudar Takidas alla gitarrsolon! Takida är äkta musik! Jag tycker inte sånt hära som typ Sean Kingston riktigt är äkta musik, utan rock ska he va! Föresten, jag gjorde ett eget gitarrsolo igår! Jag satt och spela och sen helt plötsligtså spelade jag något bara sen så lät det ganska bra sen utvecklade jag det och det blev lite Metallica-wannabe! :P Tillbaks till ämnet.. Takida plockar upp glädjen i mig! Jag ska se alla shower dom gör i fortsättningen ändå tills jag blir så less att jag inte orkar höra nå mer musik alls har jag bestämt! Och det kommer ju aldrig hända så! :D
 
Kram Paulina (älska takida)!


tAKiDA

Ikväll äre tAKiDA som gäller!! Det här blir andra gången jag ser dom så jag hoppas att de är lika bra den hära gången! Jag vill verkligen att han ska sjunga a capella (hur stavas det egentligen? XD) för det gjorde han förra gången och det var grymt bra! Han har så jävulskt mäktig röst.. ni skulle bara veta! ;) Tror ni att jag kommer ha tAKiDA-tröjjan kanske? ;) ÅFFCÅÅS ajm gåing to häv it! :) Jag ska ta med kameran och se om det går att fota så lägger jag in det sen!!! :) Lööööv PAoi



DE BÄSTA <3

Robbie <3 Han är bättre live, men fortfarande den bästa alla!!!! (L)



 Selena Gomez- Magic den här låten är ashäääärlig!

Jonas Brothers- Give love a try. Den här låten är förjeffligt fin, han har ju grym röst! Nick Jona sjunger inte bara bra som alla vet redan utan han är ju hur jävla snygg som helst också!!! :D Jag säger bara: muuuuuuuskleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr.....



KRAMAR PAULINA

BRROKKKKENN

Den här låten är grymt bra. Och grymt bra får mig att tänka på dig. Ingen ser mina öppna sår, de kommer nog inte läka. Känslan finns fortfarande inom mig, jag mår dåligt av att tänka på dig, flr jag får knappt se dig längre. Ingen stöttar längre, de bara frågar vad det är. De ser inte vad som är fel! Det borde de känna själva efter allt jag har sagt och det jag har gått igenom som fortfarande inte är slut än, det tar aldrig slut. Det gör ont i mig av att varken få se dig eller inte ens få vara i närheten av dig. Jag såg en bild på dig häromdagen, och det var som ett knytnävesslag i ansiktet att se den. Jag orkar inte mer alltså..

 Kramar Paulina

DEN HÄR ÄR TILL DIG

Nu har jag jeffligt tråkigt och ska snart gå vidare i livet och börja med läxorna... matte och no. :( Här får ni några bilder på någon väldigt speciell. På en crocs-storlek-41-bärande-herpes-kvinna-med-grinch-fejjs. HERPES, NO PLEASE!

 GRINCH FÅR LAJF

 HOB-LAVAHH, ELLER NOT SO MUCH! I MEAN HOBB-LOVAHH

 Tack till alla de vänner som är kompis med mig även om jag är vääääldigt speciell (XD) och för att de står ut med mina uttryck som kli, bäverballe och att jag pratar om folk som har snoppar i ansiktet! <3 Tack för att ni står ut med mig!! <33

/ Paoo- även känd som Benny ( I AM THE ONE AND ÖOUNNLEEEUYYYY )

shoes

Här är de skor som jag tycker är grymt snygga! Vi får se om jag köper några i morgon när jag ska på din sko!

Från Chapnlle, 895 kr, keep on dreaming! Men jag äääääälskar nitar <3

Från Chapnlle, 699 kr, jeefligt snygga.

Skorna från din sko går itne att lägga in. ;( Men kolla själv in deras sida! Dom har grymt snygga skor!

http://dinsko.se/Dam/Modeller/Boots-och-kangor?art=250945&page=1&sort=i_but_dat%20DESC

I guess not..

Jag trodde att jag hade släppt dig för längesen, men så var det tydligen inte. Du är den vackraste jag sett. Jag vet ingenting på jorden som är vackrare än just dig, du fick mig att känna mig levande. Den känslan jag fick av dig, var oslagbar. Det finns inget som kan mätas med just det. Jag älskar dig, jag saknar dig. Jag hörde en låt häromdagen och tänkte på dig.. jag kan inte lyssna på den låten längre, jag bryter ihop då. Du bryr dig inte, men jag saknar dig så det gör ont. Ingen ser min smärta, ingen vet hur det känns. Jag blir deppig när jag tänker på dig, men samtidigt glad. Att jag fick se dig, men aldrig mer än det. Du betydde jättemycket för mig och det gör du fortfarande. Du är den största kärleken i mitt liv än så länge, du är den bästa. Älskar dig. SAKNAR DIG.

Kram Paulina..

RSS 2.0