Time flies.


friendship - saitta rova - 2011

p

Don't fall for sweet words. Fall for sweet efforts.


Känner massa känslor.Känner så.

fast jag älskar snön<3
 
 
 

You're not sad.

When you’re sad, you’re not sad.
You are merely oblivious to the good things in your life.
There is always a crack of light in the darkness.
Find it.
 

STHLM.

Jag är hemkommen från Stockholm och har hunnit uppleva mycket på de här två dygnen. Jag och mamma var där tillsammans och vi GICK bokstavligen SÖNDER fötterna. Vi var på Halwylska palatset där Downtown Abbeys kläder hängde och det var helt fantastiskt! Man har svårt att förstå att människor har bott i palats som det enorma huset. Det som var häftigast på muséet var ett porträtt som hängde i familjen Halwyl's vardagssal på en otroligt söt pojke. Vem han var vet jag inte, bara att han var ett barnbarns barn till någon i familjen. 
 
Vi har sett en Edna Mode look-a-like från Superhjältarna-filmen, det var en männisch, men hon var då lik den tecknade figuren... Samma gångstil och allt! :P
 
Första kvällen åt vi på en helt grym resturang. Griffins heter den. Det var så sjukt god mat och mysig miljö. Till förrätt åt jag en blåmusselsoppa som var den godaste soppan jag någonsin ätit. Helt fantastico! Vi skrattade under middagen och hade det roligt som vi brukar.
 
Gårdagen var andra dagen vi var där och då shoppade vi hela dagen och gick då såklart... Jag körde stenhårt med mamma och det var bara för oss båda att bita ihop trots att vi hade så fruktansvärt ont i fötterna. Det var även denna dagen vi var på Halwylska palatset. Antika möbler och miljöer är så intressanta! Så det föll både mig och mamma i smaken att fara dit!! :)
 
Den kvällen åt vi på en resturang som heter Grill och det var verkligen en upplevelse. Hela resturangen var uppdelad i flera olika rum och i de olika rummen så var det olika miljöer. Allt från bibliotek till kristallkronor och ljusrosa väggar till jaktrum med djurhuvuden uppsatta på väggarna. Efteråt träffade vi en Björn Ranelid look-a-like som tog i hand, huvva.....
 
Vi bara tog in, smällte allt och upplevde de fantastiska miljöerna som finns i Stockholm. Vi kollade på hus, inredningar, vackra våningar och bara beundrade hela tiden. Inspirationen flödade. Alltså jag fick inspiration till nästintill allt - att rita, måla, spela musik, sjunga, skapa, pyssla och inreda OSV! :D
 
Jag och mamma hade så förbaskat roligt tillsammans och det är jag så glad över, vi skrattar så mycket tillsammas. ♥ Hon är verkligen världsbäst, min mamma. Det är ett känt faktum. Ni ska bara veta hur rolig, omtänksam, djup, fantastik och massa mer, hon är! Jag är så glad över att ha en sån fantastisk mamma som jag älskar djupt. ♥
 
Idag, som var sista dagen, så shoppade vi lite till och jag fick träffa Jeppa! Vilket var otroligt roligt, jag trodde aldrig att jag skulle få se honom igen, eftersom han är en gottlänning som bor på Gotland, haha.. Han var sig lik, fortfarande lika charmig! Tack och bock, Steward (= manlig medlem av kabinpersonal på flyg). Haha.
 
Kort och gott 
Långt och äckligt - den här resan var helt fantastisk.
Fylld till brädden med inspiration,
skratt,
välmående,
god mat,
snygga människor överallt,
shopping,
modemedvetenhet,
gående,
kortläsare och folk som pungar fram sina penningar,
världens mysigaste hotell,
mänskliga seriefigurer,
bruna män som skakar hand,
perspektiv på livet då man ser folk som har det jobbigt,
träff med en igenkänd gottlänning med en rak tandrad och blåa ögon
teckningar,
julkänsla,
julskyltning på NK,
folk som sitter på den kalla marken på Stockholms gator och har händerna mot varandra framför sig,
Swedish House Maffia fans, 
polisbilar,
August Strindbergs hotell,
kärringar i vägen då man går fort,
en stekhet leopard-klänning,
små-kriser innan lunch,
och mycket mer.
 
 

Christina kommer alltid vara min största förebild.

Christina Aguilera har alltid varit en stor inspirationskälla till min sång och hon kommer nog alltid att vara det. Hennes röst är helt fenomenalt bra. Hon har sjukt brett register - hon kan ta både ljusa och mörka toner, hon har den bästa rösten i världen enligt mig. Hon är typ världens vackraste också.
 
 
 
 
 
 

CATCHY SONG, MISA LAJK


Why I LUFF Harry Styles


Don't wait, just pull yourself together now. - Leo Stannard

 

Adam Lambert. <3

 
 

THEY ARE STILL THE SAME!! <3333


Take me home.

Min reaktion till One Directions nya album;;;
 
 

Harry, you cute boy!


JUSTIN BIEBER,

Justin är grym på att sjunga, det är synd att så många gjort det till en "grej" att säga att han suger osv. Han är sjukt bra på att weila (stavning, no idea)! 
 
 
 

ONE DIRECTION ALL DAY LONG!

Gårdagen och idag har varit två dagar fyllda med One Direction. <3

Igår ställde jag väckarklockan för att vakna i tid inför Ticnets biljettsläpp inför One Directions konsert i maj, här i Sverige!! Klockan 9.00 på morgonen släppte de biljetterna och det vart verkligen helt kaos på Ticnets hemsida. Fans köade runtom i hela vårt land för att få biljetter till våra älskade grabbars konsert, det är nämligen deras premiärkonsert här! Som sagt så går den av stapeln nästa år! 
 
Jag är en sån där tjej som kollar runt mycket på Tumblr och eftersom jag dagligen följer killarnas liv där och på fejjan så har jag sett och fått ta del av många konserter ändå, fast jag inte varit med. Det finns så många bra videor på internet där jag har fått känna mig nästan som en i publiken. Jag tänkte alltid att jag kommer aldrig få vara en av de tjejer som säger "jag har sett dem live!".. Det var ren hysteri kring att få biljetter för alla Directioners igår...
 
 
Men efter mycket kämpandes framför tre datorer, med stor hjälp av mamma och pappa så lyckades jag få en biljett! Jag är helt sinnessjukt glad! Det är svårt att beskriva kärleken för dessa 5 killar, som jag aldrig träffat men som faktiskt har en inverkan i mitt liv. De gör mig så glad.
 
Jag är så jävulskt upprymd/taggad/uppspelt/stolt/glad/tår-ig och allt över detta! Det kommer äga feeeeeeeeeeett! Jag var så stolt när jag såg de uppträda igår på X-Factor Sverige och log stooooort då ag såg dem. Sedan såg jag okså Martins (från The Voice) intervju med dom.
 
Igår släpptes även videon till deras nysläppta låt Little Things. Låten är helt fantastisk och skriven av underbara Ed Sheeran. Det hörs verkligen på texten. Man blir så påverkad av Eds texter och jag gråter nästan ibland då jag hör låten, för den är så himlarns fin.
 
Imorse ställde jag väckarn igen, men denna gången tog jag mig inte upp, haha...! One Direction skulle nämligen bli  intervjuade på TV4. Intervjun var gullig och svensken som intervjuade hade ovanligt bra engelska. Roligt var det igår då David Hellenius på enorm svensk brytning pratade med boysen på engelska, hahah.
 
Ja kort och gott; jag är sjukt glad över att jag fick en biljett till något som kommer bli en fantastisk upplevelse och över att One Direction finns och att de 5 killarna lyser upp min vardag! ♥
 
 

INSPIRATIONES.


RSS 2.0