Dag 11 – Mina syskon

Ni som nu har följt min blogg eller känner mig vet nog redan ganska mycket om mina syskon, Tim och Liam. Vi har alla tre en väldigt nära relation och är med varann varje dag. Jag brukar leka och umgås mycket med Liam, han gör mig jätteglad. Samma med Tim, fast vi är med mer varann och vi pratar om allt, det är hur bra som helst. Vi brukar inte bråka så jättejättemycket, men ibland händer det men det slutar alltid med att vi skrattar åt oss själva. Jag brukar gå på stan med Tim ibland och vi umgås väldigt mycket. Han stöttar mig alltid, trots att han bara går i 6:an, då dom flesta killarna är som mest omogna så är han jävulskt välutvecklad! Han är jättemogen och har alltid en bra syn på saker och ting. Jag är verkligen glad över att ha mina två syskon, utan dom vore jag inget. Tim och Liam ger mig så otroligt mycket och jag älskar dom.
Skoletter

Snyggt att ha på fossingarna!
Skopunkten:


Scorett:
(mina 2 favoritss)

H&M:Nelly.com:
Vi är till för varandra.

Löööövely.

Igår var det den bästa kvällen på länge. Jag, timpan, modern och mormodern fick äntligen träffa de käraste Blomqvistarna. Kicki, Emma, Linda, Johanna och Kate. Vi träffade också Emmas bästa kompis och hennes mamma som var väldigt trevliga. Vi myste i deras varma hus och åt fika och umgicks ända tills ögonen höll på att slå igen för oss allihopa. Jag kom dit med lite inspiration efter en lång och dryg skolvecka och åkte hem med hur mycket inspiration som helst.

Jag pratade mycket med Kicki och lyssnade på hennes historier om sånt hon varit med om och det var helt fantastiskt. Så intressant! Jag blev riktigt imponerad över att höra hennes historier eftersom jag aldrig hade hört dom förut . Jag blir så glad av att lyssna och prata med Kicki, hon är så härlig. Hon inspirerar mig nå så jävulskt. Hon är en otroligt stark kvinna och jag har aldrig mött någon liknande. Hon är hur positiv som helst och har världens livsglädje. Helt enkelt en sån människa som man skulle vilja tillbringa mycket tid med. Kicki känns som en sån person som klarar allt. Hon har det i sig.

Emma, Linda, Kate, Viktor, Johanna och Elin satt och såg hocky och var lika spända som små barn på julafton och skrek direkt när det blev mål för motståndarlaget. Det är faktiskt helt otroligt hur mycket familjen Blomqvist berör och hur mycket kärlek de ger och glädje de utstrålar. Man kan ju milt sagt säga att Kicki och Mats lyckats bra. De har fått tre fina, snälla, glada och grymt härliga döttrar som man alltid ser fram emot att träffa. Hela vägen hem tänkte jag på att det är otroligt att det finns så fina människor i världen. Tack för att ni finns.

Kram Paulina.mohahah.

Rolig ICA-reklam!!! :D Aldrig sett den förens nu. XD Så jävla rolig Danny ser ut. XDXD
http://www.youtube.com/watch?v=1sVfjWhmX0w&feature=related

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Hehe, denna utstyrsel hade jag int på mig idag utan i sommras när jag skulle till Linda på partaj. :B Jag tycker det var snyggt så därför la ja in det istället! :D

Jag ska bli tusen gånger starkare.

Idag såg jag Tusen gånger starkare med mamma. Vi satt i timpas rum med en liten skål godis i varandras sällskap. Det var jätttemysigt. Jag har läst boken och var skitspänd på att se filmen. Jag älskar boken och beundrar en av huvudpersonerna Saga så mycket! När vi såg filmen fick jag jättemycket inspiration och jag blir alltid så kämparglad när jag ser mentalt starka människor på tv.

Filmen handlar om en klass som är väldigt spretig och killarna tar alldeles för mycket plats och tjejerna låter dom göra det. Till slut börjar en ny tjej i klassen, Saga. Redan från första dagen gör hon ett gott intryck på både lärare och hennes nya klasskamrater. Saga ser hur galet de beter sig i skolan som hon just börjat i: killarna avbryter tjejerna som fått ordet, dom stampar på tjejerna på idrotten, lärarna ger bara killarna ordet på lektionerna och Saga är den som försöker bryta mönstret. Men då får såklart hon skit av det och blir kallad "skolans polis" då istället.

Den här filmen var skitbra, jag ville aldrig att den skulle ta slut. Samtidigt blir jag jävligt förbannad när jag sitter och ser sånt där för att det är precis sådär på riktigt i skolan. Killarna får till och med ropa ut själsord i klassrummet till tjejerna eller till varann utan att lärarna reagerar och gör någonting. Ingen vågar ta tag i problemet. Jag beundrar verkligen karaktären Saga för hon vågar stå emot! Det ser man inte ofta i verkligheten, tyvärr. Filmen är verkligen värd att se och den borde verkligen visas i skolan för att alla ska bli uppmärksamma. Både lärare och elever. Jag blir faktiskt riktigt arg när jag tänker på att de allra viktigaste frågorna både i livet och i skolan: hur man mår och hur det är, inte alls tas upp i skolan! I alla fall inte i min. Det är ju så viktigt nu speciellt i tonåren då alla kämpar med tusen olika saker samtidigt!

Fan, vi måste ta bättre hand om varandra!!

My songs!

Äntligen funkar det! Nu har jag lyckats fixa videos på när jag sjunger och spelar mina egna låtar. Knugen. Hoppas ni tyck om he!


Dag 09 - min tro

Jag tror på aporna. Jag har aldrig trott på gud. Jag tror att vi människor började som en liten cell till ett litet djur till en apa osv... Jag tror också på godheten i världen. Jag tror oftast gott om folk och att många människor bara vill gott. Ibland så blir det bevisat att det inte är sant, men oftast så finns godheten i världen ändå nära mig.


En bild från 2009.


JB.

Har aldrig hört den här låten förut förens nu, den var bra! Jättefin video!

http://www.youtube.com/watch?v=o9tJW9MDs2MTänkvärt.


Dag 08 - ett ögonblick

Idag när min mamma sa:
Mamma: Gumman..
Paulina: Jaa..
Mamma: Du vet väll att jag älskar dig?
Paulina: Ja, det klart. Jag älskar dig med.


RSS 2.0