SATUR DAY.

Igår var det lördag. Klockan är mycket jag vet... Början på en ny dag! Min kompis Emil fyller år idag, han blir byxmyndig, good for you. ;)

Igår var jag i alla fall ute i Täfteå på Kvarken Fisk och åt en skitgod laxrulle i solen med mormor, mamma, pappa, Liam, Lukas, Sandra & Jim. Efter det så for vi till ett ställe som kallas Borghällagård. Det var ett av de finaste husen jag sett. Det är som ett slott. Helt otroligt vilken tomt dom hade också! Kvinnan som bor där har även en butik med massa änglar och pynt i väldigt romantisk stil. Hur fina saker som helst har hon! Det var så mysigt att gå runt där inne, det doftade vanilj & melon i hela rummet. I soffan som var en del av inredningen (kanske till försäljning) så låg det en skitlurvig och härlig katt. Det måste ha varit den mest mysiga katt jag träffat hittils. Den var hur mjuk och lurvig som helst och bara hängde över soffan och mös medan jag kliade den på huvet. Sen hoppade den ner därifrån och brädde ut sig på golvet, störtfränt. Jag köpte en ståënde fotoram och mina initialer i gammal stil. Det passade skitbra i mitt rum. Känner att jag börjar få ordning nu. Känner mig nöjd med mitt rum!

Jag har hunnit se film med Liam, världens sötaste Heffalump (på engelska) såg vi. Med brittish accent. Så sööt! Sedan har jag mest fixat med datorn min. (MIIIN!!!!)

På kvällen kom Linda, Krister och Eva och åt musslor med oss. Suveränt goda musslor som mamma hade gjort. Sedan slog jag och Linda på en film efter att vi fixat med datorerna. Vi såg Van Wilder, den var faktiskt bra! Ryan Reynolds är skitsnygg... :] Sedan skrattade vi som äggsjuka hönor också, soooom vanligt. Hittade på citat, knaprade chips, åt glass och prövade våra röstregister.

Hoppas ni också har haft en rolig dag!!!
/Paulina

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Har äntligen fått en egen dator! :D Vilken lycka! Är så glad! :D
Kommer förmodligen kunna blogga lite oftare nu. :D
HEEEEEEEEJDÅ



Norge.

Sitter och tänker på Norge. Så många människor som fått vara med om något så fruktansvärt igår. Tänker på dom som tvingas förstå att livet kan ändras lika fort som man vänder sidor på ett mynt. Hur olikt och tvärtom det kan bli. Följer de norska nyheterna på tv och känner i kroppen en konstig känsla. Regnet öser ner här hemma, det blixtrar och åskar. Regndropparna är enorma.

Har läst tidningen idag, Aftonbladet, som jag inte brukar läsa så ofta, men idag kändes det nödvändigt. Jag har läst om människor som har hjälpt andra som blött hur huvudet, som har räddat någons liv igår. Flera liv. Många liv. Jag har läst och sett bilder på det som återstår efter bombningen i Oslo, och det som återstår efter massakern på Utoya.

Jag har idag tänkt på alla barn i min ålder som fick avsluta sitt igår, jag kan inte förstå. Inte ens i närheten. Det är mer än förjävligt. Det går inte att förstå. Men självklart försöker man.

Såg via en bekant på facebook en sida där en av dom som befann sig på ön skrev om det den upplevt. Jag grät när jag läste den texten. Det berör ända in i själen, det är så svårt. Otroligt rörande text, mycket givande att läsa. Ens egna problem blir så otroligt otroligt små, att de nästan inte ens finns längre, när man inser och läser och försöker förstå vad dessa människor har fått uppleva, vad de har varit tvungen att gå igenom. (http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst)

Tänk så många det här berör. Precis som min pappa sa idag att det blir "som ringar på vattnet" så stämmer det ju. Tänk en av alla dessa människor, hur många behöriga den har som kommer att beröras av det här. Som kommer att förstöras av det här. Någon därute har tappat en syster, en bror, en son, en dotter, en gudfar, en gudmor, en kusin, en kompis, en klasskamrat, en i laget, en arbetskompis... Alltså förstår ni hur länge man kan fortsättsa? Dessutom så är denna någon inte bara en person, utan så många fler.

Är glad över alla som överlevde, som fick stanna kvar.

SKA GÖ OM.

Har laddat in massa bilder nu från kameran! Ska försök å gör om på bloggen, lite mer somrigt. :):):):))))

HEJJS


"Alla spel blir kära." (citat av Liam)

Jag lever just nu en fin sommar med fiske, bad, sol med kärlek och vänskap. Hinner därför inte uppdatera så mycket, men jag har inte slutat i alla fall. TWO THUMBS UP. Ta vara på sommaren gott folk! Tänk inte på skolan, för där är vi inte nu. :) Det är så mycket kvar att njuta av! <3



KRAM PAOPAO.

schnadjarn.

Nowadays I'm just livin' my life as a turtle! Have it good guys, and take care of these valiable days in the summer! Live your life to the fullest!

And folks:
Remember you can't say "HAPPINESS" without saying "PENIS".



/ Paulina

RSS 2.0