Om det hade funnits ett direktflyg hade jag redan åkt...

Mamma, en sån vill jag ha!

Jersey Insert Vest

Feather Print Cami

Beach Scene Crop Top

Cross Stitch Rose Crop Top

Spider Crop Vest
Swallows Raglan by Illustrated People**

Heart of Glass Raglan by Illustrated People**

Mermaid Skull Raglan by Illustrated People**

Heart Flower Raglan by Illustrated People**

Sunset Palm Bodice by Motel**

Fox Face Tee by Tee and Cake

Pirate Tank by Tee and Cake
I could walk a thousand miles to be with you..

Hejsan hoppsan i lingonskogen! :D Idag är jag glad. :) Vet ej varför dock. Eller jo just det, jag prata i telefon i 58 minuter... Jag gick alldeles själv vid Nydala, men det var skönt + jag hade ju min telefon. x) Jag hade typ, kan man säga, lovat att jag skulle lägga in på tuben i veckan! Det är inte försent än, men jag vet liksom inte vart jag ska filma... :/ Förslag? :D Eh. Men i alla fall, idag hade vi orientering på idrotten och det var som alltid lika kul men jag hade träningsverk sen vårruset. Jag sprang föresten vårrustets 5 kilometer på 28 minuter, dåligt? :P Det får ni avgöra. Jag mår allmänt bra i alla fall! :D Ovanligt men så sant! Saknar Jaspaa dock,, Nu så ska ni få njuta av musiken jag älskar! (L)

Kram!

Kina Grannis, hon är fantastisk! Hennes röst är så unik och hon gör verkligen sin version av låtar! :) Den här är typ min favvo! <3


Your last song.... Jag får så mycket känslor när jag hör den här låten! Gillar också hur Scorpions sångare verkligen tar ut orden.. Hans röst låter väldigt speciell i den här låten, mysig! (L)

Älsk,

But you - you keep on waiting
For the sun to come around
And you - you keep on waiting
For something better - better off to come around

You - well you wanted more time

So I gave you more time
Oh but I am the sun that waits to come around

Paulina

kortfattat naaanting.

Är hemma från turkland nu. Feeling happy. Det var ashärligt. Solade och badade i havet. Bilder kommer! :) Skönt att komma hem när det är soligt hemma också! Nästa vecka ska jag förmodligen lägga in på tuben också, så håll koll! Kramar!

Tessie och jag för längesen.

RSS 2.0