EN RIKTIG HUMÖRHÖJARE!

Så jävla kul! SATIGT KUL, kan texten nu, YEES!!


Två egna låtar och två covers.

Har nu lagt ut allt som Tessie filmade (vilket var allt som jag uppträdde) på YouTube. Jag spelade på Folkets Hus i Tonsalen. Det var röstmässigt min bästa spelning tror jag! Nervositeten tog inte över.. :)

ohh, mah tidiissss!


I'm Scared Cover

Första låten jag körde på spelningen igår. I'm Scared är vanligtvis sjungen av Duffy. Måste tacka enormt till mina nära och kära, Tessie, Erik, Hanna och mina klasskompisar Anja och Moa som kom och stöttade mig och sa massa fina ord! Som jag verkligen blev glad över att höra. Det kändes ovanligt bra igår. Fick värsta relaxationmode-känslan efter spelningen. Hah!

BeAuTiFuL.

Djur är absolut något av det vackraste som finns.
(bilder från vihjärtadet)

Just a kiss.

Ikväll smäller det. 4 låtar, 25 minuter.
Jag ska uppträda på Folkets Hus ikväll klockan 18.45 till 19.10. Är inte nervös än, men det kommer väll snart. (A) Jag ska köra två egna låtar och två covers, två på piano och två på gitarr. Och så sången till alla såklart. :D Hoppas det är lite publik!

Här är den finaste videon jag sett på länge, och låten är helt underbar. FRUKTANSVÄRT bra!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄLSKAR JIM CARREY

YOU'RE THE FUCKING MAN, DUDE! HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILARIOUS! kul med lite äkta glädje så här innan jul! :D


MILITÄR.

Nu har jag kommit hem till min fina mormor. Idag avslutades grundkursen på F21 i Luleå, som jag deltog i. Det var riktigt jobbigt både psykiskt och fysiskt. Men det är en otroligt bra erfarenhet och man värderar dusch, mat och vila ("löka") mycket mer. Nu är jag riktigt trött, vi var ute i fält igår och i förrigår. Vi slog upp och sov i tält 20, åt grönpåse, gjorde övningar (GASGASGAS!!!) och så gick vi med våran packning väldigt långt. Har träningsverk i nacken, armarna, benen och i fötterna. OH, fötterna värker, vi hade på oss försvarsmaktens kängor. Det är så mycket jag vill berätta, men vi har gjort så jävla mycket på våra ynka 4 dagar (fast det kändes typ som en månad). Jag träffade mycket roligt och härligt folk, det var kul. Stort tack till Hult.

Kram PS.

 HOTHOTHOT/JAG SER UT SÅHÄR SOM DANNY NU EFTER MIN TRÄNING I DET MILITÄRA.

RSS 2.0