krossad

Du. Jag klarar inte av det här längre, mitt ansikte ser inte ut som det gjorde för några veckor sen. Det är helt tomt. Mitt hjärta,, ja det ska vi inte ens prata om. Det finns inte just nu. Jag har tappat hoppet. Det känns som om jag har landa på världens lägsta avgrund och inte kommer att komma upp igen. Såg en bild på dig. Det var då det brast. Jag vill inte klaga på livet, men just nu orkar jag inte mer. Tårarna rinner, sakta men säkert. För att jag alltid ska komma ihåg, hur mycket du betyder.


 Peyton är som jag. Lucas är som han..

FROWGESTÖND

Haha, nu är det frågestund! xD Fråga något så ska jag försöka svara så gott jag kan! ;) Lägger ut frågorna om ett tag! Och dom som skriver anonymt svarar jag inte på! ;P

Paulina

CHARIOT O SOMMAR

HEJ ALLA GLADA! :D

Det är sommarlooooooooooooooooov! :D Jag har inte fattat det än, men alltså det är ju helt sjukt härligt. :D Det känns bara som att det är helg. :) Men nu jävlar, nu är det en nå in i helvetets lång helg! :) Vi hade avslutning idag i kyrkan och jag sjöng i kören, he gick åt helvete med texterna men ääääsch. :D Kunde det mesta i alla fall. :P Jag vill hälsa alla som läser min blogg ett asskönt och härligt sommarlov, så kanske vi höres i sommar om jag har tid att blogga! ;D Tänker nog uppdatera med bilder! :) Men nu får ni se min lista över vad jag ska försöka göra i sommar:

- Bada skiten ur mig.
- Sola mig dark chokolatääj. B-)
- Uppträda på sommaren i city.
- Få någon i publiken då att gråta. :P
- Vara i Pite.
- Åka till Älvsbyn, vara i småträäääsk ojäh. :D
- Först åka till mormor i Pite, sen åka till Saijtta med Lindish. :D
- Åka motorcykel. :D
- Muppa.
- Slå Isac på bena,,,
- Kamma "kattens" morrhår.
- Lyssna på Gavin DeGraw.
- ÄTA GODIS; eyy miss fattifatti.
- Köpa de snygga skorna på skopunkten.
- Fota.
- Vara i trehörningen, i hope.
- Växa.
- Vara i Stockholm för andra gången i mitt liv. :D
Och sist men inte minst: Försöka såga av mannen med kuken i ansiktets kuk!

Tack och hej leverpastej! Paoooooooo


ALLA KOMMER! :D

Min kompis/sångarfågel Linn, ska i morgon uppträda som jag gjorde på MEDIA MARKT KL: 11.00, KOM OCH KOLLA.
Hon är verkligen grym! Asvärt att kolla! :) Jag önskar henne lycka till med hela mitt hjärta och kommer stå i publiken i morgon och hejja på henne! ;D

Paoo :D

<-- Hon är grejjen värsta grymma tjejen! x)

VÄRLDENS BÄSTA RÖST!

HELT JÄVLA SJUKT!!! DOM SOM INTE TYCKER ATT DEN HÄR KILLEN ÄR BRA, KISS MY ASS! GRYM LÅT, MED EN GRYM KILLES RÖST!!! NICKLAS ROBERTSSOIN SJUNGER STAND BY ME. GÅSHUD HERE I COME. AHHH, JAG DARRAR! SNACKA OM ATT HA TALANG, BEGÅVADE JÄVEL.

// paoojaoo :)

RSS 2.0