Dagens skratt!

Hahah, hilarious guys!
 

AAAH!!!

Jag träffade nyss Peter Lemarc!
Jag köpte hans nya skiva och fick den signerad.
Han var så himla genuin och trevlig, kändes verkligen äkta!
Han blev nog förvånad över att jag, en 16-årig tjej, kom dit ensam för att ge han ett brev med mina tankar kring hans fina låtar.
Han tog fint emot lappen jag skrivit, jag sa att jag ville att han skulle läsa den och så knäppte han upp kavajen och stoppade den i bröstfickan och sa: "Now it's safe with me." och smålog. :)
AHHHH!

LITTLE THINGS.

OOOOCH ONE DIRECTION HAR SLÄPPT ÄNNU EN SINGEL. 
 
Den är helt fantastisk och så gullig/fin/söt/aaah,
 
 
 
MIN REAKTION DÅ JAG JAG HÖRDE DEN FÖRSTA GÅNGEN (IDAG):
 

MAMA TOLD ME NOT TO WASTE MY LIFE, SHE SAID SPREAD YOUR WINGS MY LITTLE BUTTERFLY.

 

BIGBIGBANG

Igår såg jag och Lilli filmen "LOL!". Den var jäääääättemysig och vi båda slutade med att bli alldeles enormt sugna på att ha en kille så perfekt som i filmen........... 
 

SWATH

Ikväll kollade jag och familjen på "Snow White And The Huntsman". Det var andra gången jag såg den. Den tar sig måste jag säga! Jag tyckte den var skitbra första gången jag såg den, men nu andra gången var den ännu bättre! Helt sjukt snyggt gjort och specialeffekterna är heeelt sjuka! Man blir inspirerad av den! Om du får chansen att se den gör det! Jag grät, skrattade, blev spänd och fascinerad av den. :)
 
Den är så vacker och samtidigt väldigt actionfylld och spännande och rörande!
 

If you love someone, you should not let it show.

 
 
 

It's called perfection.

CAN. NOT. HANDLE. THIS. MUCH. SEXINESS.

this is my most sexy, hot, cute and adoreable post I've ever put on my blog... :]]]

tumblah

http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
http://paulinasorlin.tumblr.com/
 

Haha.

Like father and sons.
 
 

SNART HELG

Mormor anländer idag och det kommer bli grymt! Är hemma nu efter att ha haft 1 lektion (ensemble) och ska klockan halv ett se filmen "Til Ungdommen" på Folkets Hus, med klassen. Blir nog en bra avslutning på skolveckan! 
 
I förrigår såg jag filmen "Moonrise Kingdom". Den var speciell men ändå sjukt härlig. Riktigt bra gjord! Ni som inte sett den borde se den. 
 
Igår såg jag operan "The Elephant Man" på Norrlandsoperan. Den var fruktansvärt bra. Den var obehaglig, sorglig och lite rolig. 
 
Satan så kultur-aktig jag varit i veckan! ;)
 
Här är filmen om ni vill se den; http://www.sockshare.com/file/8CD79DFE002AAE36#
 
 
 
 
 
 
 

Fredags

Jag pratade med min fina mormor i telefon i fredags. Det är alltid lika härligt. Jag saknar henne men tur att hon snart hälsar på! Då man pratat med henne känner man sig alltid jätteglad efteråt och hon ger liksom så mycket energi. Det är skönt att kunna prata med sin mormor om allt och jag uppskattar att hon finns där och att hon alltid tror på mig. ♥
 
 

Gårdagskvällen - 50-talsfest i Byastugan.

Det var en rolig kväll. Desolate Village spelade, lika bra som alltid. Fötterna var döda då jag väl la mig i sängen, helt slut. Jobbade från halv 7 till tio över 2. Alla var asigt snyggt klädda. Jag blev bra vän med Daniel & Fredrik, haha. Vilka sköna grabbar! Vi som jobbade var klädda i likadana kläder och då man befann sig i Byastugan igår så kändes det verkligen som att man var på 50-talet. Det var riktigt bra gjort! 
 
Här kommer bilder;
 

Great voice.

Alltså shit vad bra röst hon har! Så hiimla härlig.

TVD SEASON 4

Hare min gud! Såg just första avsnittet av The Vampire Diaries säsong 4! Det var helt sinnessjukt bra! Alltså den serien är den bästa i heeeeeeeeeeela vida vääääärlden. Alltså det är så fruktansvärt fint/rörande/glatt/ledssamt/bra/underbart/pirrigtimagen. AAAAAAAAAAAAAAAAH!
 
Det är sjukt bra gjort, stämningsfullt och serien har verkligen allt!
 

I AM INSPIRED.

 

Pratmaraton.

Det blev inget Transformers-maraton, det blev ett pratmaraton istället. Jag har så mycket att skriva om... 
Men den här gången kan jag nog inte rättvist beskriva hur bra kvällen verkligen var.

Det var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igårkväll. Det var så skönt och härligt att bara bli förlorad i skrattets värld och skratta så sjukt mycket att det började stasa i fingrarna för att jag inte fick någon luft. Vi hade sjukt trevligt. Jag är väldigt glad över att jag bjöd hem de här fina människorna. 
 
Vi pratade om allt. Under mitten av kvällen (vid halv 11) började det dra lite kallt från de öppna altandörrarna. Vi hörde konstiga ljud och bankande, så Alex sa åt mig och stänga, ögonaböj. Jag gick till altandörren i lugn och ro och i öppningen står Moa min kompis. Jävlar vad rädd jag blev! Jag sprang (baklänges?!) in i hallen för att andas och fatta vad som hänt. Sedan kommer Moa, Anja och Noomi in i huset och umgås med oss, skrattar och ler.
 
Jag fick höra Alexs "riktiga" skratt, alltså hans skratt då han verkligen tyckte något var kul - sjukt vilket glädjespridande och härligt skratt den mannen har! Jag blev sjukt glad över att det dessa två pojkar har väldigt sunda värderingar. För det är ju ändå det som är viktigast, enligt mig, för att man ska kunna vara vän med någon. Har man helt olika värderingar blir det oftast fel. 
 
Kvällen var helt fantastisk. Jag och Cajsa fick uppleva ett mirakel, en häpnadsväckande händelse. Det var otroligt. Vi var chockade, förvånade och fruktansvärt glada. Kan fortfarande inte smälta våran upplevelse... Ahhhh, alltså kärlek till er! <3

Transformers-maraton.

Det är sjukt vad tiden går fort. Det var ju nyss helg... Jag taggar i alla fall den här helgen mycket. Det ska bli skönt + att jag och några poolers ska ha Transformers-maraton. Jag älskar ju Transformers-filmerna. 
 
Nu ikväll for jag och Tim ut vid halv 6 med hojen och vi körde till Mediamarkt och strosade runt lite. Det var en sjukt fin kväll. Himmelen var alldeles rosa blandat med orangea färger. Det var också en hel regnbåge ovanför grannens hus. Det är så speciellt att köra motorcykel eftersom man får känna alla dofter, vädret, luften, vinddraget och man kommer som närmare naturen på något sätt. 
 
Jag har städat huset idag för mina kära gästers skull imorgon, det känns bra. Hela huset blir så mycket mysigare när det är städat. 
 
 

all i wanna do is love your body.

 

Nu är jag officiellt en motorcykelbrud!

 
Idag hade jag uppkörningen, jag var så fruktansvärt nervös hela dagen.Trots att jag vet att jag kan och att jag är en bra förare. 
 
Imorse steg jag upp klockan 5. Inte en minut senare. Det var ganska tidigt... Men det var mysigt att stiga upp den tiden. Det var kolsvart ute och månen lyste starkt. Det var fint. 
 
Fick vänta hela dagen eftersom jag var sist både under manöverprovet och statskörningen. Det gick bra, men det var en kamp att se alla lyckas och bli lättade över att de blev godkända och hela tiden känna pressen.
 
Det började pirra redan imorse, men det var lite jämfört med hur pirret sedan stregrade under dagen. Jag har nog aldrig varit så nervös inför någonting förutom att uppträda innan detta. Det gick i alla fall jättebra och jag är fruktansvärt stolt över mig själv.
 
Jag är väldigt stolt över min insats att jag aldrig gett upp under resan hit, trots att det jävlats varit motgångar och att jag har fått utmana mig själv. Hade inte varit där jag är idag utan min älskade pappa som har hjälpt mig och stöttat mig genom allt. 
 
Mamma och pappa, tack.<3
 
Jag skulle kunna berätta en massa saker, men det kanske bara intresserar motorcykelförare, haha. ;)
I AM FROM NOW ON A BIKER-GIRl!

RSS 2.0