Heeeelt sjukt gulliga ungar!


Bygdsiljum.

Skidor.
Gabban taggad!
Cajjan käkar stål!
Johannes vilar..
Lisa vilar krockar i ett träd.
Johannes och Jakob tlööta på bussen på väg hem. (:

Sleepoverkvartett i Vännäs.

- Lägret
- Anjas hus
- Lime } sköldpaddan
- Tårtbakning & tårttävling
- Massa prat
- Massa skratt
- Motorsågshälsenor
- Epa
- Promenad i det fina vädret!
- Piano
- Tjejmiddag -> spel
- Nuttis (nutella)
- Nötter
- One Direction
- Skolkatalog
- Dans
- Godis
- Pizza
- "Jag har aldrig..."
- Tlööööt.

Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites
One Direction – What Makes You Beautiful

HELG

Börjar en mycket bra kommande helg. Ska till Bygdsiljum imorgon med några från klassen och några till. Sedan ska jag iväg ut i Väännäs för att tillbringa kvällen, natten och morgonen med Anja, Moa och Noomi. Tror att det kommer bli en superhelg, det känns kul att ha något planerat och göra något så att inte helgen bara försvinner! :)
Börjar helgen med lite skön musik som ger en ett gott skratt och det är ett riktigt skönt dunk!

En musikmorgon på bussen.

Musiken till Twilight-filmerna är rörande. Det tycker jag och många fler. Filmerna är verkligen något egenartat. Likaså musiken. Jag tänker dela med mig av en händelse som spelades framför mig medan jag lyssnade på musiken från Twilight-filmerna.

Jag är inte ensam om att tycka om filmerna. Serien av fyra vampyrfilmer har nämligen blivit känd över hela världen och fansen har delat upp sig i två lag. Team Edward och Team Jacob som är två huvudpersoner i filmerna. Filmerna har en väldigt speciell känsla över sig. De är sorgliga, känslosamma och vackra.

Musiken som spelas i filmerna är oftast dunkel och annorlunda. Det är musik som man aldrig hört förut. Okänd musik. Pianon, fioler, stråkar och stämmor är vanligt förekommande i filmernas skogrika miljö. Det är en perfekt harmoni mellan scenerna i filmerna och musiken.

Jag satt på bussen med mina lurar på mig och lyssnade på låten Endtapes av The Joy Formidable. I bussen satt två nyblivna föräldrar med en liten och helt perfekt bebis liggandes i vagnen bredvid. En tant började prata med de och hon var så glad över att hon fick sitta så pass nära bebisen. Senare kom en gubbe in med sin rullator och de nyblivna föräldrarna hjälpte honom att flytta barnvagnen så att han fick plats. Gubben sa: ”Oj, vilken fin en.”

Tonerna till låten Endtapes spelades i mina öron och det kändes som ett perfekt ögonblick.

PLEASE SIT DOWN ON YOUR CHAIRS !!!!


*My blue hair*Killing us softly - a powerful message.


SEXY BASTARD !

OJOJOJ. Danny har fått konkurrens!!! Danny är ju satigt snygg, men alltså Mattias är ju ett paket med 50% Tompa och 50% Danny, inte helt fel! Jag ser Mattias på Mello nu, jäääääävlar vad het!

this makes tears stream down my face.

Om ni ser/har sett serien förstår ni varför.

Hahahahahahhahahaha


Börjar helgen med en härlig video.

Vilken fantastisk musikvideo! Låten var ju jättefin! Känslan som finns i Hungerspelen har de otroligt nog lyckats spegla väldigt bra i musikvideon tycker jag. Jag vill också göra en film, vid intresse hör av er, no joke. :) Kram.

BRB, HARRY IS CALLING ME.


Zero.

Grym produktion. Väldigt sorglig historia. Speglar delar av människans värre sidor och människans bättre sidor. Tänkvärd.

Zero from Zealous Creative on Vimeo.


summer of -11.


i wanna stay up all night


FrEdAg - din mohn er klar for invasion!


I've got a direction infection!


RSS 2.0